Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 6/3: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση


Οι Μαχητές χάνουν σήμερα - Τι θα συμβεί στη ψηφοφορία τους; Δείτε ποιος θα βγει υποψήφιος
Η μέρα έχει πολλά και απόψε στο Survivor. Διότι έχει αγώνισμα για την 1η ασυλία και συμβούλιο υποψηφιότητας. 



Συμβούλιο που θα έχει και ανακοινώσεις. Ο Γιώργος Λιανός θα κάνει ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ποιος θα είναι ο 1ος μπλε υποψήφιος; Ποιος θα πάρει την ατομική ασυλία;

Η μπλε ομάδα το τελευταίο διάστημα είναι κερδίζει συνεχώς. Εξαίρεση σε αυτό αποτελούν τα αγωνίσματα για την ασυλία. Και πλέον έχουμε το πρώτο μπροστά μας. .



Σημασία έχει πως οι κόκκινο μπορεί να μην κερδίζουν έπαθλα, αλλά στις ασυλίες μια χαρά τα πάνε. Και θα πάνε και ως θεατές στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί, ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει  τα στατιστικά κάθε παίκτη.Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως την προηγούμενη φορά που έγινε κάτι τέτοιο είχαμε στον τάκο δύο παίκτης από την κόκκινη ομάδα. Δύο παίκτες από την πρώτη κιόλας ψηφοφορία.

Ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία;

Θα έχει μπόλικο ενδιαφέρον. Η Σοφιάννα έχει φτάσει τρεις φορές κοντά να την πάρει και τη χάνει στο τσακ. Μήπως ήρθε η ώρα; Ο Σάββας Κάλφας έχει πάρει το κολάι και έχει τρεις νίκες. Ανδρέας και Μαίη θα την διεκδικήσουν επίσης. Η Τζο Μαριδάκη έχει από μόνη της ατομική ασυλία. Με άλλα λόγια, η νέα παίκτρια δεν θα αγωνιστεί απόψε.

Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν την κερδίζει. Αυτό το ξέρουμε επίσης.Μετά λοιπόν από μια σκληρή αναμέτρηση, η Μαίη ήταν η παίκτρια των Μπλε, η οποία πιθανότητα κατέκτησε το κολιέ.

Ήταν η πιο σταθερή, κρατήθηκε στο κομμάτι της ισορροπίας και το εξαργύρωσε με τη σίγουρη παραμονή της για μια ακόμα εβδομάδα στο παιχνίδι.



Survivor αποχώρηση 6/3: Ποιος είναι ο 1ος μπλε υποψήφιος;

Όλα δείχνουν δεδομένα στην μπλε ψηφοφορία. Από τη στιγμή που και ο ίδιος ο Σπύρος Μαρτίκας το λέει και το ζητάει να βγει υποψήφιος. Να δούμε για ποιο λόγο θα τον κατηγορήσουν αυτή τη φορά. Μάλλον επειδή έχει πολλά πάρε-δώσε με την Ευρυδίκη!

Ο Σπύρος Μαρτίκας θα είναι ο παίκτης που θα βγει από την κάλπη των μπλε. Δεν είναι πάντως ο πιο αδύναμος παίκτης αγωνιστικά. Το αναφέρουμε και πάλι. Ο Σάββας είναι πιο χαμηλά. Ωστόσο, είναι παίκτης που κερδίζει ατομικές ασυλίες και φέρνει και ψάρια όταν βγαίνει στα ανοικτά. Με άλλα λόγια, είναι δίκαιη η υποψηφιότητα Μαρτίκα;
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.