Ads Top

Survivor - Δύσκολες ώρες για την Κάτια Ταραμπάνκο: Κινδυνεύει η θεία και η γιαγιά της στην Ουκρανία (vid)


Ώρες αγωνίας για την Κάτια Ταραμπάνκο - Μια ανάσα από την αποχώρηση από το Survivor - Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα της μιλώντας στη «Super Κατερίνα» - Σε ποιο μέρος της Ουκρανίας βρίσκονται η θεία και η γιαγιά και η ανιψιά της



Από χθες υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσει η Κάτια Ταραμπάνκο από το Survivor αφού οι Ρώσοι επιτέθηκαν, όχι απλά στη χώρα της, αλλά και στη πόλη της. Από τη Μαριούπολη της Ουκρανίας κατάγεται η Κάτια Ταραμπάνκο, εκεί όπου ζουν οι συγγενείς της, μια πόλη η οποία βρίσκεται στον στόχαστρο των Ρώσων, από το ξεκίνημα της εισβολής τους.

Το μοντέλο, μπορεί να βρίσκεται αυτήν την περίοδο στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor, ωστόσο η μητέρα της παρακολουθεί τις εξελίξεις από την Ελλάδα και αγωνιά για τους συγγενείς της που μένουν στην Ουκρανία.



«Η μητέρα μου και η αδερφή μου είναι στη Μαριούπολη και είναι καλά. Έχουν κλείσει την Μαριούπολη Ουκρανοί στρατιωτικοί και δεν αφήνουν τους πολίτες να φύγουν», δήλωσε αρχικά η μητέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο στη «Super Κατερίνα» και συνέχισε:

«Η αδερφή μου έχει σπίτι 15χλμ μακριά από τη Μαριούπολη, με δικό της υπόγειο και έχουν μαζευτεί όλοι εκεί για να μείνουν».



Η Ναταλία Χαβραχ στο τέλος της κουβέντας ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας: «Αγχώνομαι, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να βοηθήσεις. Δεν ξέρω αν θα τους στείλουν στην Ελλάδα, γιατί είναι όλοι Έλληνες και η μαμά μου και η αδελφή μου και η ανιψιά μου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, η Κάτια Ταραμπάνκο θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις και από εκεί και πέρα θα είναι επιλογή της το αν θα παραμείνει στο reality ή όχι.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.