Ads Top

Survivor Trailer: «Ξύλο» παικτών στο Survivor και σοβαρός τραυματισμός (vid)


Όσο στο ελληνικό Survivor ασχολούμαστε με έρωτες στην Τουρκία μάχονται σώμα με σώμα.. Σoκάρει ο σοβαρός τραυματισμός παίκτριας.. Λέτε να τα δούμε και εδώ;

Ο Τούρκος έδωσε την εντολή και οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Αυτό είναι το πραγματικό παιχνίδι επιβίωσης, με άγριες συνθήκες και οριακές καταστάσεις. Πότε θα το δούμε στην Ελλάδα...
Παράλληλα με το Survivor της Ελλάδας, στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται σε εξέλιξη και τα γυρίσματα για το αντίστοιχο παιχνίδι της Τουρκίας, το οποίο μάλιστα είναι και All Star.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί κατάφερε να συγκεντρώσει τους καλύτερους παίκτες από τους προηγούμενους κύκλους, όπως ήθελε να κάνει και στην Ελλάδα και τους έστειλε στον Άγιο Δομίνικο για να… σκοτωθούν!

Οι συνθήκες μοιάζουν με πραγματικό Survivor και δεν θυμίζουν σε τίποτα όσα βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση με τους έρωτες και τα παιχνίδια στρατηγικής. Όπως θα δείτε παρακάτω από το τρέιλερ, οι παίκτες τα δίνουν όλα και παίζουν πολύ σκληρά στα αγωνίσματα, με συνέπεια να τραυματίζονται, ενώ δεν λείπουν και οι μεταξύ τους εντάσεις!

Αυτό είναι και το πλάνο του Ατζούν για το Alla Star Survivor το ελληνικό. Λέτε να του βγει;

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.