Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 5/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Διάσημοι ή Μαχητές; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;
Μία νέα εβδομάδα ξεκινάει στο Survivor. Η προηγούμενη βάφτηκε κατακόκκινη. Από όλες τις απόψεις. Το ερώτημα πλέον είναι αν μπορεί η μπλε ομάδα να ανατρέψει την κατάσταση. Αρχής γενομένης από το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό. Ποιος θα το πάρει;

Δεν ξανάγινε αυτό που είδαμε από την περασμένη Κυριακή μέχρι και το επεισόδιο που έχουμε μπροστά μας. Οι διάσημοι έκαναν επτά διαδοχικές νίκες. Σπάνιο σερί, σπάνιο φαινόμενο. Κέρδισαν για πρώτη φορά δύο ασυλίες, έπαθλο επικοινωνίας και όλα τα έπαθλα φαγητού. Ακόμα και τα κέικ στο παιχνίδι των ερωτήσεων. Δεν άφησαν τίποτε για τους αντιπάλους τους. Φυσικά οι κόκκινες νίκες έφεραν και μεγάλη άνοδο στην τηλεθέαση.

Το ζητούμενο είναι αν θα μπορέσουν οι Μαχητές να σηκώσουν κεφάλι. Τα έπαθλα που έχουν χάσει είναι πολλά. Τα προβλήματα στην μπλε παραλία είναι επίσης πολλά. Τα ανέφερε σε συνέντευξή της και η Άσπα Πρεδάρη που αποχώρηση την Τετάρτη. Τα βλέπουμε όμως και όλα καθημερινά. Δεν είναι κάτι καινούργιο. Είναι σε έκρυθμη κατάσταση το πράγμα. Με άλλα λόγια, το σχέδιο Μαρτίκα γύρισε μπούμερανγκ.

Το ερώτημα είναι ένα και μοναδικό. Γυρίζει; Μπορεί να σταματήσει το σερί; Θα είναι η μονομαχία σώμα με σώμα που βλέπουμε στο τρέιλερ του Survivor η ευκαιρία που ψάχνουν οι Μαχητές για να πάρουν ανάσα;

Survivor διαρροή 5/2: Μπλε ή κόκκινη;

Σας είπα νωρίτερα ποια είναι η εκτίμησή μου. Ήταν κάτι παραπάνω από εκτίμηση, κάτι σαν ισχυρή πληροφορία. Ακόμα κι αυτές όμως δεν είναι το ίδιο δυνατές με το οριστικό spoiler.

Διότι, ας μην ξεχνάμε πως οι Μαχητές έχουν κερδίσει όλα τα δυναμικά παιχνίδια μέχρι στιγμής στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Κι αυτό πάνω στην πισίνα που έσπρωχνε ο ένας τον άλλον με τα μαξιλάρια, κι αυτό που έπρεπε να πάρεις τη σημαία από την πλάτη του παίκτη σου. Ακόμα κι αυτό με τα κλειστά μάτια εκείνοι το είχαν πάρει. Γενικώς σε ότι δεν έχει ταχύτητα σε στίβο μάχης και τελικό στόχο έχουν προβάδισμα.

Από τη στιγμή μάλιστα που αποχώρησε και η Άσπα που είναι μικρόσωμη και από τις παίκτριες με λίγες νίκες όπως μας λένε τα στατιστικά του Survivor, θα περίμενε κανείς να δει προκοπή από τους μπλε. Αμ δε. Επικοινωνήσαμε με τον άνθρωπό μας στον Άγιο Δομίνικο και μας είπε αυτό που μας λέει συνεχώς τελευταία. Οι Διάσημοι είναι η ομάδα που κερδίζει κι αυτό το έπαθλο φαγητού. Ο καιρός για να σπάσει το σερί δεν έχει έρθει ακόμα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.