Ads Top

Survivor Αποχώρηση Διαρροή 9/2: Απόλυτη ανατροπή! Αυτοί αποχωρούν από το παιχνίδι


Δεν φαντάζεστε τι θα δούμε απόψε στο Survivor... Ποιοι φεύγουν τελικά από το παιχνίδι..
Αλλο ένα ανατρεπτικό και άκρως επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού θα το δούμε να χτυπάει «κόκκινο» στην τηλεθέαση με όλα όσα θα δούμε να διαδραματίζονται.

Ραγδαίες οι εξελίξεις και το ενδιαφέρον θα εκτιναχθεί στα ύψη... Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor. Οριστικά και αμετάκλητα, αφού αυτή είναι η απόφαση του τηλεοπτικού κοινού και δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να μη γίνει σεβαστή από την παραγωγή.

Survivor Spoiler - Διπλή Αποχώρηση

Από το πρωί έχει διαρρεύσει η πληροφορία πως οι αποχωρήσεις απόψε θα είναι περισσότερες.

Από νωρίς φιγουράρει στο διαδίκτυο το όνομα της Αθηνάς, η οποία έχει εκδηλώσει από τη Δευτέρα την πρόθεση να είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Ζήτησε, μάλιστα, από το τηλεοπτικό κοινό να την ψηφίσει ώστε να πάρει το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα.

Ομως, το τηλεοπτικό κοινό είχε διαφορετική άποψη, με αποτέλεσμα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας να τερματίσει τελευταίος στην ψηφοφορία και να πάρει εκείνος το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

Ωστόσο, το αποψινό Συμβούλιο του Νησιού θα είναι διαφορετικό, καθώς οι αποχωρήσεις θα είναι τελικά δύο.

Η Αθηνά θα επιμείνει στην αρχική της απόφαση και παρά το γεγονός ότι το τηλεοπτικό κοινό δεν την έθεσε εκτός Survivor, θα κάνει χρήση του δικαιώματός της και θα αποχωρήσει οικειοθελώς.

Καταλαβαίνεται ότι μια τέτοια εξέλιξη θα προκαλέσει και αλυσιδωτές αντιδράσεις στην ομάδα των Διασήμων, αλλά και άμεσες εξελίξεις αναφορικά με την είσοδο της Κάτιας Ταραμπάνκο και του Αρσενίου στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.