Ads Top

Πρόβλημα με Γιόβιτς στον Παναθηναϊκό!


Ο Στέφαν Γιόβιτς αποκόμισε μια θλάση στον προσαγωγό του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα (25/2, 21:00).

Με απρόοπτα και δυσάρεστες ειδήσεις ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα την Παρασκευή (25/2). 



Ο Σέρβος πλέι μέικερ του «τριφυλλιού» ένιωθε ενοχλήσεις μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έκανε εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως υπέστη θλάση στον προσαγωγό στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Έτσι, δεν προπονήθηκε την Τρίτη (22/2) και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την ομάδα του Βελιγραδίου.

Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε πως οι «πράσινοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους και τον Ιωάννη Παπαπέτρου, που... φουλάρει για το παιχνίδι της 1ης Μαρτίου απέναντι στη Ζαλγκίρις.



Παράλληλα, μένει να φανεί ποιοι παίκτες θα κληθούν από τον Σωτήρη Μανωλόπουλο για το ματς με την Τουρκία, που θα γίνει την ίδια μέρα. Όπως γνωρίζετε, θεωρείται βέβαιο πως ο Γιώργος Παπαγιάννης θα ενισχύσει την «επίσημη αγαπημένη» και δεν θα αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή. Τις επόμενες μέρες, λοιπόν, θα διευκρινιστεί αν θα βρίσκονται και άλλοι Έλληνες παίκτες του «τριφυλλιού» στην τελική επιλογή της «γαλανόλευκης».

Σε κάθε περίπτωση, ο Δημήτρης Πρίφτης θα αντιμετωπίσει έναν «μαχητικό» αντίπαλο με πολύ σημαντικές απουσίες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.