Ads Top

Μεγάλο «μπαμ» από Αταλάντα πριν τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη!


Η Αταλάντα λίγα 24ωρα πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό ήρθε σε συμφωνία για μια σπουδαία μεταγραφή.

Η Αταλάντα έχει ξεμείνει από επιθετικούς το τελευταίο διάστημα, μιας και οι Ζαπάτα και Ίλισιτς είναι εκτός δράσης επ’ αόριστον, ενώ και ο Μουριέλ τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του ματς με τον Ολυμπιακό.



Η ιταλική ομάδα λοιπόν, που δεν έχει προς το παρόν διαθέσιμο στράικερ για τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, αναζητά έναν φορ για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Tuttosport» η Αταλάντα συμφώνησε για μια σπουδαία μεταγραφή, καθώς είναι έτοιμη να ολοκληρώσει την απόκτηση του Αντρέα Μπελότι, καθώς ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον μάνατζερ του.

Ο Ιταλός διεθνής επιθετικός της Τορίνο θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και θέλει, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, να φορέσει τη φανέλα μιας μεγαλύτερης ομάδας, με την Αταλάντα να προσπαθεί να τον κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι.



Αξίζει να σημειωθεί πως ο 27χρονος διεθνής φορ, ο οποίος από το 2015 όταν μεταγράφηκε στην Τορίνο έχει πετύχει 162 γκολ, αρνήθηκε οριστικά την πρόταση της διοίκησης της «γκρανάτα» για την ανανέωση του συμβολαίου και το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.