Ads Top

Κινδυνεύει με τιμωρία κεκλεισμένων ο ΠΑΟΚ για την «εισβολή» μετά την πρόκριση!


Έντονη είναι η ανησυχία στις τάξεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την έκθεση του Γάλλου παρατηρητή της UEFA, μετά την «εισβολή» οπαδών στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ τα κατάφερε μια χαρά στο τέλος απέναντι στη Μίντιλαντ, πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Europa Conference League, όμως δεν μπορεί να χαρεί και πολύ αυτή την αγωνιστική επιτυχία του.

Τα όσα έγιναν εκτός των γραμμών, αρχικά με το κατάπτυστο πανό που «ανέβηκε» στα κάγκελα της Τούμπας προκαλώντας τόσο την έντονη αντίδραση του υγιούς κομματιού των φίλων του «Δικεφάλου» και της ΠΑΕ, όσο και την παρέμβαση του εισαγγελέα, αλλά και με την «εισβολή» κάποιων οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, σχεδόν αμέσως μετά το τελευταίο εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Γιάσμιν Κούρτιτς που χάρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League.



Χωρίς κανέναν μα κανέναν λόγο κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας για να πανηγυρίσουν την πρόκριση της ομάδας τους κάτι το οποίο απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά από την UEFA ακόμη κι αν δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα με τα μέλη της Μίντιλαντ και τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Η είσοδος οπαδών εντός του αγωνιστικού χώρου είναι παράνομη και ισοδυναμεί με παραβίαση των κανονισμών γι’ αυτό και ο Γάλλος παρατηρητής, Κλοντ Ριναβό, κατέγραψε με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα ακολούθησαν με το που ολοκληρώθηκε η διαδικασία των πέναλτι. Έφτασε στο σημείο να μετράει και να σημειώνει έναν προς έναν τους οπαδούς του «Δικεφάλου», οι οποίοι επαναλαμβάνουμε βρέθηκαν παράνομα εντός του αγωνιστικού χώρου.



Ο Γάλλος παρατηρητής έχει συντάξει την έκθεση του και την έχει αποστείλει στην αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κάτι που προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχει κίνδυνος ακόμη και πιθανή τιμωρία της έδρας.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.