Ads Top

Άρης - ΠΑΟΚ 0-0: Καλύτερος ο Άρης, ισόπαλο το ντέρμπι


Ο Άρης ήταν συνολικά καλύτερος αλλά δεν έκανε γκολ τις φάσεις του και παραμένει μακριά από την εξάδα, με τον ΠΑΟΚ να φεύγει αλώβητος από το «Κλ. Βικελίδης» (0-0) αλλά να μένει στο -11 από την κορυφή.

Ισοπαλία με δύο χαμένους στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης! Άρης και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τους γηπεδούχους να παραμένουν μακριά από την εξάδα και να ψάχνουν ένα θαύμα πλέον (ή τη δικαίωση από το CAS). Χάλασε και τους φιλοοξενούμενους η ισοπαλία αφού η διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό εκτοξεύθηκε στους 11 βαθμούς.

Συνολικά καλύτερος ο Άρης αλλά για ακόμη μια φορά δεν μπόρεσε να μετουσιώσεις τις κλασικότερες ευκαιρίες που δημιούργησε σε γκολ, ενώ ο ΠΑΟΚ στρέφει το βλέμμα του στη ρεβάνς με τη Μίντιλαντ στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη.

Στην κερκίδα ο Χερμάν Μπούργος, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί και μάλλον διαπίστωσε πως μπροστά του έχει μπόλικη δουλειά.

Με τον Ατρόμητο εντός έδρας την ερχόμενη Τετάρτη σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική παίζει ο Άρης και στα… καπάκια με τον Αστέρα στην Τρίπολη (26/02), υποδέχεται τον Ιωνικό την επόμενη Κυριακή (27/02) ο ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.