Ads Top

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Ο Μάνταλος επέστρεψε, η Ένωση νίκησε


Με τον Μάνταλο να σκοράρει (69') στην επιστροφή του -δύο λεπτά μετά την είσοδό του- και τον Ανσαριφάρντ να κλειδώνει το ματς στο 88', η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και έβγαλε αντίδραση.

Επιστροφή στις νίκες με την... υπογραφή του αρχηγού για την ΑΕΚ! Η «Ένωση» επικράτησε 2-0 υποδεχόμενη τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 24η αγωνιστική της Super League 1, βγάζοντας αντίδραση μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό αλλά και τον αποκλεισμό της στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ.

Απόλυτος MVP για τους «κιτρινόμαυρους» ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος, επιστρέφοντας στη δράση, άνοιξε το σκορ στο 69' -δύο λεπτά μόλις μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο-, ενώ από δική του εκτέλεση κόρνερ στο 88' η μπάλα έφτασε στον Ανσαριφάρντ, με τον Ιρανό φορ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης η ΑΕΚ, ωστόσο έφτασε σε μια απόλυτα αναγκαία νίκη, ενώ ταυτόχρονα κινδύνευσε ελάχιστα (κυρίως στα πρώτα λεπτά). Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στους γηπεδούχους στο 42'.

Στους 42 βαθμούς ανέβηκε ο «δικέφαλος», ο οποίος μείωσε στο -6 από τον 2ο ΠΑΟΚ (μετά και το 0-0 στο ντέρμπι με τον Άρη), αυξάνοντας στους έξι πόντους τη διαφορά του από τον 4ο Παναθηναϊκό (ματς περισσότερο). Παρέμεινε 5ος (36β.) ο ΠΑΣ και στο +4 από τον 7ο Αστέρα (δύο ματς λιγότερα).
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.