Ads Top

Survivor Spoiler: Άρχισαν τα όργανα! Μυριέλλα εναντίον Κατσαούνη


Συνήθεια τείνουν να γίνουν τα περιστατικά έντασης στην καλύβα των Διασήμων στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης Survivor, με κύριο αντικείμενο σχολίων να είναι η Μυριέλλα Κουρεντή και το ειδύλλιο με τον Γιώργο Κατσαούνη. 

Τα νεύρα των Διασήμων παραμένουν τεντωμένα, με τις κακουχίες να τους φέρνουν στα όριά τους. «Η Μυριέλλα είναι απαράδεκτη. Έχω ακούσει από το στόμα της δυο φορές να μου ζητάει συγγνώμη, έχω φάει τρελή επίθεση λες και φταίω εγώ γι’ αυτά που κάνει εδώ στο νησί» είπε στην κάμερα της παραγωγής η Αθηνά Ευμορφιάδη. 

Τα νεύρα ανάμεσα στις δυο παίκτριες είχαν χτυπήσει «κόκκινο» και η ένταση μεταφέρθηκε και στον Βαλάντη ο οποίος τόνισε πως αρκετοί συμπαίκτες του δεν έχουν καταλάβει που έχουν έρθει καθώς κάποιοι φαίνεται να αναζητούν τον μπάτλερ τους.

Αλλά και οι Μαχητές είναι ενοχλημένοι με το ειδύλλιο Μυριέλλας-Κατσαούνη. Οι παίκτες του Survivor σκέφτονται να τους βγάλουν και τους δύο στον τάκο στα επόμενα επεισόδια και να βρεθούν σε διαδικασία αποχώρησης, ώστε να φύγει ένας και να τελειώσει η ιστορία!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.