Ads Top

Λουτσέσκου για Ροντρίγκο: «Ίσως το τελευταίο του ματς, το γνώριζε»


Με απόλυτο σεβασμό προς το πρόσωπό του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιβεβαίωσε το «διαζύγιο» με τον Ροντρίγκο, ευχαριστώντας τον Βραζιλιάνο για τη νοοτροπία που επέδειξε μέχρι τέλους!

Η κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στον ΠΑΟΚ λόγω των κρουσμάτων, ανάγκασε τον προπονητή του Δικεφάλου στην επιστράτευση του Ροντρίγκο στα μετόπισθεν για το ματς με τον Παναιτωλικό, παρά το γεγονός πως έχει αποφασιστεί να αποχωρήσει από τον Δικέφάλο, έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου.

Μάλιστα, όταν έγινε αλλαγή στο β΄ημίχρονο, ο Λουτσέσκου τον πλησίασε και τον αγκάλιασε, όπως αντίστοιχα έκανε και ο βοηθός του Μπάτσι, δίνοντας μια... πρόγευση για το φινάλε της συνεργασίας.

Όπως και επιβεβαιώθηκε μέσα από τις δηλώσεις του Ρουμάνου, μιλώντας με πολύ σεβασμό για τον Ροντρίγκο: «Θέλω να αναφερθώ ειδικότερα και στον Ροντρίγκο που είχε πολύ καλή παρουσία. Σήμερα ίσως ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα και το γνώριζε, αλλά ήταν πολύ καλός και μας βοήθησε γενικότερα σε μια δύσκολη κατάσταση της ομάδας εν μέσω των κρουσμάτων κορωνοϊού».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.