Ads Top

Survivor Spoiler 30/1: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Τι αναφέρει η πρώτη ενημέρωση - Ποιον ψηφίζουν σήμερα για πρώτο υποψήφιο - Ποιοι χάνουν
Το φετινό παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχει ξεκινήσει όχι και τόσο καλά θα έλεγε κάποιος. Όλοι αναζητούν παίκτες από προηγούμενα ριάλιτι, αλλά αυτό δεν επετεύχθη μιας και η δυναμική των παικτών είναι πολύ χαμηλή φέτος. Στο φετινό Survivor έχουμε να δούμε ακόμα πολλές ανατροπές.

Ήδη έχουμε αναφέρει ποια ομάδα αναμένεται να επικρατήσει την 1η ασυλία. Αυτό όμως που έχει σημασία, δεν είναι η νίκη, αλλά ποιος η ποια θα βγει υποψήφιος η υποψήφια.

Ένα ειδύλλιο που τελείωσε…

Το ειδύλλιο ανάμεσα σε Κατσαούνη και Μυριέλλα που τελείωσε άδοξα. Φυσικά η 34χρονη ηθοποιός μια χαρά το ρόλο της έπαιξε. Πως θα ακουστεί να κάνει γκελ στο κόσμο; Άρα, ο ρόλος της ήταν αυτός. Ακόμα και σε τέτοιες συνθήκες το επάγγελμα δεν ξεχνιέται.

Έχει δώσει στεγνά το Κατσαούνη και τον έχει εκθέσει. Αυτό θέλει πολύ κουτοπονηριά και απλά να μην έχεις αισθήματα ούτε για τον εαυτό σου. Ε, κάτι τέτοιο ισχύει και σε αυτή τη περίπτωση.

Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος

Πάμε στην ουσία. Για να υπάρξει απρόβλεπτη ψηφοφορία πρέπει να γίνουν δύο πράγματα. Ο ένας λόγος να αλλάξει τελευταία στιγμή το πλάνο και για να μην φανούν «κακοί» στο κόσμο βγάλουν καθαρή ψηφοφορία.

Ο δεύτερος λόγος είναι αν κερδίσει την ατομική ασυλία ο Κατσαούνης. Μεταξύ μας λίγο δύσκολο. Δεν φημίζεται για την ευεξία του σε τέτοια αγωνίσματα. Άρα; Ο πρώτος υποψήφιος δεν θέλει πολύ μυαλό…. Γιώργος Κατσαούνης.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.