Ads Top

Μεγάλες εκπλήξεις στην 11άδα του Ολυμπιακού με ΠΑΟΚ!


Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα, με τον Πέδρο Μαρτίνς επιλέγει 3άδα και 11άδα χωρίς Ελ Αραμπί, αλλά με Τικίνιο, Ανδρούτσο, Αγκιμπού!

«Ο στόχος μας είναι πάντα ο ίδιος: η νίκη». Με αυτή τη δήλωση που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Πέδρο Μαρτίνς έστειλε το μήνυμά του προς όλους. Και στην ομάδα του και στους αντιπάλους. Ο Πορτογάλος δεν κρύβεται. Θέλει ο Ολυμπιακός να φύγει με το «διπλό» από την Τούμπα, αφήνοντας ακόμη πιο πίσω τον ΠΑΟΚ. Και για αυτόν τον λόγο επέλεξε την 11άδα που θεωρεί ότι θα τον οδηγήσει σε αυτό το αποτέλεσμα. Μια 11άδα με μεγάλες εκπλήξεις.

Κατ’ αρχάς έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Τόμας Βατσλίκ. Ο Τσέχος γκολκίπερ είναι καλά μετά το χτύπημα του Μανωλά μία εβδομάδα πριν και τα 8 ράμματα που του προκάλεσε. Και από τη στιγμή που είναι καλά, ο Μαρτίνς τον επιλέγει για το αρχικό σχήμα.

Στην άμυνα ο Μαρτίνς επιμένει στη χρησιμοποίηση της 3άδες. Ετσι, οι Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Μπα θα αγωνιστούν ξανά μαζί. Με τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ αριστερά. Αλλά όχι τον Λαλά δεξιά. Με τον Μαρτίνς να προτιμάει τον Ανδρούτσο για το ντέρμπι της Τούμπας, κρίνοντας ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Γάλλο.

Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο των Εμβιλά και Μάντι Καμαρά δεν «σπάει». Με τον Μαρτίνς να περιμένει μεγάλη βοήθεια από τους δύο χαφ του, καθώς πιστεύει ότι η δική τους απόδοση θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το ντέρμπι.

Ο Πορτογάλος, βεβαίως, τρίβει τα χέρια του, καθώς έχει στη διάθεσή του πλέον έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αγκιμπού Καμαρά. Ο οποίος προφανώς και θα είναι βασικός, παίρνοντας θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης, με τον Γιώργο Μασουρα να επιλέγεται για δεξιά, όπως αναμενόταν.

Ωστόσο, η πολύ μεγάλη έκπληξη αφορά στην επίθεση. Με τον Μαρτίνς να κάνει την ανατροπή και να επιλέγει τον Τικίνιο Σοάρες για το αρχικό σχήμα, αντί του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Μάλιστα, κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός ότι ο τεχνικός των Πειραιωτών είχε επιλέξει τον Βραζιλιάνο και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δείχνοντας ότι πιστεύει πως το δικό του αγωνιστικό προφίλ ταιριάζει καλύτερα σε αυτό που θέλει να παίξει.

Αναλυτικά η 11άδα με την οποία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ, αποτελείται από τους εξής παίκτες: Βατσλίκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μάντι Καμαρά, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Τικίνιο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.