Ads Top

Survivor Spoiler 16/1: Ποιος παίκτης κερδίζει την πρώτη ατομική ασυλία;


Οι Διάσημοι χάνουν την πρώτη ασυλία - Ποιος κερδίζει όμως την ατομική ασυλία; Δείτε ποιος είναι φαβορί να τα καταφέρει
Γεμάτη μέρα η Κυριακή για το Survivor. Ειδικά η συγκεκριμένη αναμένεται να είναι από αυτές που θα εκτινάξουν την τηλεθέαση. Αρχικά έχουμε τις αποχωρήσεις που αναμένεται να αλλάξουν τις ισορροπίες σε πολλά επίπεδα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, για παράδειγμα.

Γενικώς γεμάτη μέρα χωρίς καμία αμφιβολία για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Σας έχουμε ενημερώσει ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία για την 4η εβδομάδα του Survivor. Αυτός που θα κερδίσει την ατομική ασυλία και το ποιος θα είναι υποψήφιος, δεν μας είναι γνωστά φέτος για να υπάρχουν Survvor Spoiler. Η ατομική ασυλία είναι που κρίνει πολλά.

Στην ατομική ασυλία έχουν δείξει πολύ καλό πρόσωπο ως τώρα παίκτες σαν τον Βαλάντη. Και ας μην αποκλείσουμε να το κερδίσει κιόλας. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Το ερώτημα είναι ποιον παίκτη θα βγάλουν υποψήφιο οι Διάσημοι στην 1η ασυλία.

Τα σενάρια για την ατομική ασυλία

Ο Απόστολος Ρουβάς είναι από τους παίκτες που δεν τα πάνε καθόλου καλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης επίσης. Ο Βαλάντης, ναι, έχει τύχη. Ο Γιώργος Πιλίδης δείχνει να κυνηγάει την ατομική ασυλία μέχρι ένα σημείο. Διότι αν θυμάστε την προηγούμενη φορά βλέποντας την Αθηνά να μένει, την άφησε την μπάρα. Άρα είναι ανάλογα τα κέφια του.

Από τις γυναίκες δεν μπορούμε να αποκλείσουμε καμία. Όλες μοιάζουν πιθανές νικήτριες. Καμία δεν θα απέκλεια.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.