Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 16/1: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία


100% επιβεβαιώμενο - Διάσημοι ή Μαχητές; Δείτε ποιοι κερδίζουν οριστικά σήμερα.. 
Απόψε διεξάγεται η πρώτη ασυλία στο Survivor στη σκιά όσων θα ακολουθήσουν στο Συμβούλιο του Νησιού με τον Γιώργο Λιανό να κάνει γνωστή την οικειοθελή αποχώρηση της Κρυσταλλίας Κουτζιμάνη για ιατρικούς λόγους, αλλά και να γνωστοποιεί τις αποφάσεις για οικειοθελή έξοδο δύο ακόμη Μαχητών.

Ο καλύτερος παίκτης μέχρι στιγμής στο Survivor, Θανάσης Μπέλλος και ο Σταμάτης Καλαφατάς αποτελούν παρελθόν.

Με δική τους απόφαση, χωρίς να υπολογίζουν τις ρήτρες στο συμβόλαιό τους με την παραγωγή, μη αντέχοντας τις συνθήκες επιβίωσης που επικρατούν στο παιχνίδι, «λύγισαν» και έτσι μένουν εκτός συνέχειας.

Η παραγωγή του Survivor κάνει πλέον αγώνα δρόμου για να προλάβει τις εξελίξεις και να είναι όλα έτοιμα για την αντικατάσταση των τριών Μαχητών.

Πότε θα δούμε να μπαίνουν οι νέοι παίκτες και για τους Μαχητές, αλλά και για τους Διάσημους στο Survivor;

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ούτε σήμερα Κυριακή, αλλά ούτε και τη Δευτέρα, κάτι που σημαίνει πως τα δύο αγωνίσματα ασυλίας θα διεξαχθούν με τις ομάδες να παραμένουν ως έχουν.

Κοινώς με τους Μαχητές να μετράνε απώλειες στην ασυλία της Δευτέρας, κάτι που αυτομάτως δίνει στους Διάσημους το πλεονέκτημα για την επικράτησή τους.

Survivor Spoiler - Νικητής 1ης Ασυλίας

Υπενθυμίζουμε πως απόψε θα δούμε τους Μαχητές, παρ' όλα τα προβλήματά τους να πετυχαίνουν νίκη στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία και να στέλνουν στο Συμβούλιο του Νησιού τους Διάσημους για να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Θα είναι αυτή και πάλι η Μυριέλλα; Ή ο Βαλάντης; Αν θέλαμε να ποντάρουμε κάπου τα λεφτά μας, θα τα βάζαμε στην υποψηφιότητα της Μυριέλλας, η οποία προφανώς ξεσπά γι' αυτό το λόγο στο Συμβούλιο και δείχνει κι εκείνη απογοητευμένη να μιλά για τη δική της αποχώρηση.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τη διαδικασία, αν προκύψει ισοπαλία στις ασυλίες, πάμε σε ψηφοφορία τη Δευτέρα με 2 υποψηφίους από κάθε ομάδα, 4 στο σύνολο.

Αν οι Μαχητές κάνουν δύο νίκες, τότε οι Διάσημοι θα βγάλουν στον τάκο τρεις παίκτες.

Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας και η αποχώρηση του παίκτη που θα συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.