Ads Top

Σασμός Spoiler: Ο επόμενος πρωταγωνιστής που πεθαίνει μετά τον Πετρή


Ο κύκλος του αίματος άνοιξε ξανά στον Σασμό - Ποιος πεθαίνει μετά τον Πετρή στα επόμενα επεισόδια..

Οι εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» έχουν καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Ο θάνατος του Πετρή Βρουλάκη από τα χέρια του Αστέρη Σταματάκη κατά τη διάρκεια καβγά αλλά και η κηδεία του πρώτου ήταν δύο από τις συγκλονιστικότερες σκηνές στη σειρά του ALPHA.

Πίσω έμειναν η Μαρίνα, η Αργυρώ και η γιαγιά Ειρήνη από την οικογένεια Βρουλάκη. Η Μαρίνα και η Αργυρώ μετά τον θάνατο του Πέτρου, θα εξαφανιστούν απο το χωριό και όπως θα τους πει η γιαγιά Ειρήνη θα πρέπει να φύγουν πολύ μακριά.

Η ίδια δεν πρόκειται να τους ακολουθήσει και θα παραμείνει στην Κρήτη κλεισμένοι μόνη της μέσα στο σπίτι με μόνη της παρέα τα πουλιά και ξεκομμένη απο όλους τους ανθρώπους. Μαρίνα και Αργυρώ θα φύγουν απο την Κρήτη και θα κάνουν μια νέα αρχή στα Ιωάννινα και παρά τα προβλήματα τους, θα τα καταφέρουν και ζήσουν ήρεμα μακριά απο όλους και όλα.

Σύμφωνα όμως με το spoiler θα επιστρέψουν πίσω στο χωριό δυνατές και δικαιωμένες και πλέον τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά για όλους περισσότερο όμως για εκείνες, αφού η γιαγιά Ειρήνη θα έχει πεθάνει παίρνοντας στον τάφο τα κρυφά μυστικά που θα ξεδιάλυνε τα φονικά!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.