Ads Top

Επική ανατροπή από Λαμία, 2-1 τον ΟΦΗ!


Μερικές ημέρες μετά τον θρίαμβο επί του Άρη και με τον Μανούσο απόλυτο πρωταγωνιστή με δύο γκολ στο τελευταία δεκάλεπτο του αγώνα, η Λαμία έφτασε σε μια σπουδαία ανατροπή επί του ΟΦΗ (2-1).

Πολύ σκληρή για να... πεθάνει η Λαμία! Τι και αν η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έδινε το τέταρτο παιχνίδι της μέσα σε διάστημα εννέα ημερών και την Τετάρτη έπαιξε 120' κόντρα στον Άρη; Τι και αν ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 82';

Η Λαμία με οδηγό την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου έφτασε σε μια τεράστια ανατροπή επί του ΟΦΗ (2-1) στο «Αθανάσιος Διάκος» για την 20ή αγωνιστική της Super League 1!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Φθιώτιδας δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Μανούσο, ο οποίος «υπέγραψε» αυτή την σπουδαία ανατροπή με γκολ στο 83' και το 87' και ενώ είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 63', και ενώ οι Κρητικοί είχαν ανοίξει το σκορ στο 34ο λεπτό.

Τρίποντο με το οποίο η Λαμία διεύρυνε το αήττητο σερί της στα πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, φτάνοντας τους 18 πόντους στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, ο ΟΦΗ υπέστη την τρίτη διαδοχική ήττα (26β.) του στη Super League 1, χάνοντας σημαντικό έδαφος στο κυνήγι της εξάδας.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.