Ads Top

Το νέο λουκ του Ονιεκούρου! (pic)


Ο Χένρι Ονιεκούρου αρέσκεται να πειραματίζεται με το χρώμα των μαλλιών του και το απέδειξε για ακόμα μία φορά, με τη νέα του επιλογή του Νιγηριανού επιθετικού του Ολυμπιακού όσον αφορά στο λουκ του να είναι το ροζ χρώμα.

Αναντίρρητα ο Χένρι Ονιεκούρου ήταν μία από τις πιο δυνατές μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι, με τον Νιγηριανό να εντυπωσιάζει πάντως όχι μόνο με την ταχύτητα και την τεχνική την οποία ξεδιπλώνει εντός του αγωνιστικού χώρου αλλά και με την εμφάνισή του.

Αναφερόμαστε φυσικά στην κόμμωσή του, με τον Αφρικανό φορ να φροντίζει να ανανεώνει τακτικά το χρώμα στα μαλλιά του και να ενημερώνει για την παραμικρή αλλαγή τους φανς του, μέσω των λογαριασμών του στα social media.


Το ίδιο έκανε και την Δευτέρα (11/10), με τον εξτρέμ των ερυθρολεύκων να εγκαταλείπει το ξανθό λουκ και να επιλέγει το ροζ χρώμα για το μαλλί του, δημοσιεύοντας μάλιστα το σχετικό αποδεικτικό video για τη νέα επιλογή του, στο πλαίσιο της παρουσίας του στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στον Ρέντη.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.