Ads Top

Τέλος οι Άγριες Μέλισσες από τον ΑΝΤ1!


Ο ΑΝΤ1 σε συνεργασία με τους συντελεστές της σειράς Άγριες Μέλισσες πήραν την απόφασή τους. Αυτή αφορά τη συνέχεια της σειράς.
Άγριες Μέλισσες – ΑΝΤ1 και πολλές εξελίξεις. Η τηλεθέαση που έχει η τρίτη σεζόν της σειράς, θα φέρει μια ανατροπή και το τέλος του σίριαλ. Πρόωρο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αλλά δεν ήταν και δεδομένο.

Ό,τι είδαμε, είδαμε. Για την ακρίβεια, αυτά που πρόκειται να δούμε την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να είναι και τα τελευταία για τις Άγριες Μέλισσες. Η αναταραχή που υπήρχε στην ΑΝΤ1 εδώ και λίγες μέρες είχε να κάνει με τη συνέχιση της σειράς. Τελικώς πάρθηκαν οι οριστικές αποφάσεις.

Αυτή η σεζόν θα είναι και η τελευταία για τις Άγριες Μέλισσες. Παρότι υπήρχε στο τραπέζι ένα σενάριο να συνεχιστεί και να υπάρξει και τέταρτος κύκλος, φαίνεται πως αυτή τη σεζόν θα δούμε και το φινάλε της σειράς που μας καθήλωσε είναι η αλήθεια την τελευταία διετία.

Ασφαλώς και σε αυτό έπαιξε ρόλο πως η τηλεθέαση δεν είναι η ίδια με τα προηγούμενα δύο χρόνια, πίστη πως θα έρθει πίσω το κοινό από τον Σασμό ασφαλώς και υπάρχει, αλλά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή υπάρχει και ένα δεδομένο. Αυτό είναι τα νούμερα τηλεθέασης που έχουν πέσει κατά πολύ από τις 20 μονάδες.

Άγριες Μέλισσες – ΑΝΤ1: Τα δύο σενάρια που εξετάζονται

Μία από τις σκέψεις που έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων στο κανάλι του Αμαρουσίου, είναι να μειωθούν τα επεισόδια. Από Δευτέρα ως Πέμπτη που είναι αυτή τη στιγμή δηλαδή να πάμε από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη να γίνει διήμερη ή τριήμερη. Με αυτό τον τρόπο μίνιμουμ θα είχαμε και μισή σεζόν από του χρόνου.

Το σενάριο δεν μοιάζει πιθανό να επαληθευτεί τελικά. Η σειρά θα συνεχίσει όπως γνωρίζουμε. Μοναδικός αστερίσκος αν αλλάξει η ώρα και πάνε οι Μέλισσες μετά το Ράδιο Αρβύλα. Αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ανατροπής, το τέλος για τις Άγριες Μέλισσες είναι οριστικό. Λέμε εκτός απροόπτου, διότι πολλές φορές στα κανάλια αλλάζουν αποφάσεις. Δύσκολο βέβαια η τωρινή να είναι μία από αυτές.

Συζητιόταν μέρες, είχε ακουστεί, είχε γραφτεί, αλλά πλέον σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportime είναι και οριστική η απόφαση.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.