Ads Top

Το ποστάρισμα Σισέ μετά το Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβα! (pic)


Ο Παπ Αμπού Σισέ αναφέρθηκε στην χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί της Σλόβαν, αλλά και στον τραυματισμό που αποκόμισε, τονίζοντας πως είναι καλά!

«Αγκαλιά» με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League βρίσκεται από χθες ο Ολυμπιακός, μετά το εμφατικό 3-0 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα playoffs του θεσμού.

Ένας από τους πρωταγωνιστές των «ερυθρόλευκων» ήταν αναμφίβολα ο Παπ Αμπού Σισέ, ο οποίος πέτυχε το το δεύτερο γκολ των Πειραιωτών στο 52'.

Ωστόσο, ένα πρόβλημα τραυματισμού δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει το ματς, αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο στο 75ο λεπτό.

Με μήνυμά του στο instagram, ο 25χρονος στόπερ ενημέρωσε πως είναι καλά στην υγεία του, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο για τα μηνύματα που έλαβε.

Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα για πρόκριση και μια καλή πορεία στη συνέχεια του Europa League.

«Τι βραδιά ήταν αυτή! Σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ για τα όμορφα μηνύματά σας. Είμαι καλά και δυνατός, μην ανησυχείτε. Ας επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι για να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League. Πάμε Ολυμπιακέ, σας αγαπώ!».

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.