Ads Top

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ντόρσεϊ


Οριστική συμφωνία μεταξύ Ντόρσεϊ και Ολυμπιακού σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα!
Εδώ και μερικές μέρες οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον Ολυμπιακό και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές, με την υπόθεση της απόκτησης του ομογενούς γκαρντ να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Μάλιστα, δημοσιεύματα από την Ιταλία κάνουν λόγο για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Οι πηγές της γειτονικής χώρας αναφέρουν χαρακτηριστικά πως ο Ντόρσεϊ είπε το πολυπόθητο «ναι» στους Πειραιώτες και αναμένεται να προβάρει τα «ερυθρόλευκα».




Ο μέχρι πρότινος παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό εδώ και αρκετούς μήνες με τον ίδιο, παρά το καλό κλίμα των συζητήσεων, να είχε θέσει σε προτεραιότητα το NBA.

O 25χρονος περιφερειακός είχε ζητήσει προθεσμία από τους ερυθρόλευκους προκειμένου να αξιολογήσει τις όσες προτάσεις λάβει από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Επομένως και ο Ολυμπιακός δε θα μπορούσε να μείνει άπραγος συνεχίζοντας την αναζήτησή του στην αγορά για παίκτη, χωρίς ωστόσο να «κλείσει» την πόρτα στον Ντόρσεϊ.

Μετά και το «φιάσκο» με τον Ντέβιντ Λάιτι, οι ερυθρόλευκοι διατήρησαν τη στάση αναμονής τους για το θέμα γκαρντ έχοντας το περιθώριο και την πολυτέλεια του χρόνου να περιμένουν και να εξετάσουν εξονυχιστικά τις επιλογές τους.

Τα ονόματα που πέρασαν από το τραπέζι ήταν αρκετά, αλλά κανένα δεν ικανοποιούσε σε όλα τα επίπεδα τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα σαν αυτό του Ελληνοαμερικανού σκόρερ.

Βλέποντας πως ο Ντόρσεϊ δεν έβρισκε το συμβόλαιο που αναζητούσε στο NBA, «ξαναχτύπησε» την πόρτα των Πειραιωτών και αυτή ήταν η αρχή για τις διαπραγματεύσεις οι οποίες όχι μόνο βάδισαν στον σωστό δρόμο αλλά δείχνουν πως η επίσημη συμφωνία είναι θέμα χρόνου.

Η ΚΑΕ γνωστοποίησε την προσφορά της στον παίκτη που ο ίδιος αποδέχτηκε και η οποία πρόκειται για ένα μονοετές συμβόλαιο (1+1), με NBA out και ετήσιες απολαβές που «αγγίζουν» τις 900.00 ευρώ.

Η απόκτηση του Ντόρσεϊ δίνει ένα μεγάλο αβαντάζ στον Ολυμπιακό καθώς ο αθλητής όντας ομογενής, έχει το ελληνικό διαβατήριο, όπερ και σημαίνει πως δεν πιάνει θέση ξένου στις εγχώριες διοργανώσεις, στις οποίες έχει επιστρέψει πλέον η ομάδα.

Έτσι, υπάρχει η δυνατότητα να αποκτηθεί ένας ακόμη ξένος για να κλείσει η 6άδα μαζί με τους  Γουόκαπ, ΜακΚίσικ, Ζαν Σαρλ, Μάρτιν και Φαλ. Ήδη στις τάξεις τις πειραϊκής ομάδας γίνεται αναζήτηση ενός ακόμα γκαρντ, πράγμα που επιβεβαιώνει το εν λόγω δημοσίευμα το οποίο τονίζει πως ο Ολυμπιακός περιμένει και την απάντηση του Ματ Τόμας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.