Ads Top

«Τελειώνει» από τον ΠΑΟΚ μετά την Μποέμιανς!


Ποιος βασικός παίκτης του ΠΑΟΚ απογοήτευσε τον Ραζβάν Λουτσέσκου - Ποιες είναι οι σκέψεις του για την ρεβάνς!
Ο Ρουμάνος προπονητής φαίνεται ότι έχει πάρει κάποιες αποφάσεις για συγκεκριμένο παίκτη του ΠΑΟΚ, καθώς σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι όπως το χθεσινό με αντίπαλο ομάδα που δεν υπάρχει στον χάρτη, περίμενε τουλάχιστον να παίξει με την εμπειρία του και να δείξει ότι μπορεί να σταθεί στην 11άδα τού Δικέφαλου και όχι να μπερδεύει τα πόδια του. 

Την ήττα με 2-1 από τη Μποέμιανς στο Δουβλίνο γνώρισε χθες το βράδυ ο Δικέφαλος και πλέον πρέπει να ανατρέψει την κατάσταση αν θέλει να βρεθεί στα πλέι οφ του Europa Conference League.

Οι Θεσσαλονικείς εμφανίστηκαν νωθροί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχαν τις ευκαιρίες τους, αλλά βέβαια εμφάνισαν και πολλά κενά, δίνοντας την δυνατότητα στους αντιπάλους τους να τους βάλουν δύο γκολ, τα οποία ήταν απόρροια τραγικών λαθών από Μιχαηλίδη και Πασχαλάκη.

Αυτό πάντως που πρέπει να κοιτάξει να λύσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι το θέμα της απόδοσης των περισσότερων παικτών του, καθώς σχεδόν όλοι στην Ιρλανδία έκαναν μέτρια εμφάνιση, ωστόσο υπήρξε ένας, που βάσει της εμπειρίας του, θα περίμενε κανείς να δείξει πολλά περισσότερα.
 
Ο λόγος για τον Σίντζι Καγκάβα, που έδειξε και πάλι πως παρά τις ευκαιρίες που παίρνει από τον Λουτσέσκου, δεν μπορεί να βγάλει στο χορτάρι την ποιότητα για την οποία τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ. Οι "ασπρόμαυροι" περιμένουν πολλά από τον Ιάπωνα σταρ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να του έχει δώσει σαφή οδηγία να είναι ο παίκτης-κλειδί στην μεσαία γραμμή, ενώνοντας τα χαφ με την επίθεση, αφού έχει την απαραίτητη -από τέτοια ματς- εμπειρία.

Παρόλα αυτά, ο Καγκάβα κόντρα στη Μποέμιανς ήταν... άφαντος, με αρκετές λάθος ενέργειες και μηδαμινή βοήθεια στην δημιουργία φάσεων για τον ΠΑΟΚ, αν και ο Λουτσέσκου επέλεξε να τον αφήσει μέσα και στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, παρότι ο παίκτης του σπατάλησε την ευκαιρία να... δώσει πράγματα στο ματς.

Αντιθέτως, φάνηκε πως ο Τζόλης, που μπήκε στο παιχνίδι μετά το 60,' ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος και μέσα σε αρκετές φάσεις, δείχνοντας στον Λουτσέσκου ότι δικαιωματικά αξίζει περισσότερες ευκαιρίες, απ' ο,τι δίνει μέχρι στιγμής στον Καγκάβα ο κόουτς του Δικεφάλου. Κάτι που σκοπεύει να κάνει μέσα στο επόμενο διάστημα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.