Ads Top

«Ο Μανωλάς πιέζει τη Νάπολι για να επιτρέψει στον Ολυμπιακό»


Νέα δημοσιεύματα στην Ιταλία επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με τη Νάπολι για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά, ο οποίος «πιέζει να επιστρέψει σπίτι του».
Στην Ιταλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο μεταγραφικό σίριαλ του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. Την Παρασκευή (20/8) η ιταλική εφημερίδα "Corriere del Mezzogiorno" αναφέρει ότι ο 30χρονος στόπερ της Νάπολι πιέζει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η πρόταση της ομάδας του Πειραιά απέχει από τις οικονομικές απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του ιταλικού συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται, αφού δεν έχει βρεθεί ακόμα η χρυσή τομή.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει: «Οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό συνεχίζονται. Υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών, όμως η ελληνική ομάδα προσπαθεί να πείσει τη Νάπολι. Χρειάζονται τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ για να παραχωρηθεί ο Μανωλάς. Ο Κώστας θέλει να επιστρέψει σπίτι και πιέζει να πουληθεί, αλλά οι οικονομικές απαιτήσεις (της Νάπολι) δεν έχουν ικανοποιηθεί».

Η εφημερίδα μάλιστα σχολιάζει μάλιστα τη... μυστηριώδη απουσία του Έλληνα στόπερ από την φωτογραφική παρουσίαση της καινούργιας εμφάνισης των «παρτενοπέι» για τη σεζόν 2021-22.

Από την πλευρά της, η "Il Matino" κάνει λόγο για προσφορά 10 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό, με τη Νάπολι να αξιώνει τουλάχιστον 20 εκατ. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Μανωλά για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και ετήσιες απολαβές ύψους 1.8 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.