Ads Top

Στοίχημα: Διπλό αποδείξεων η Μπράγκα, φουλ επίθεση στο Βέλγιο - επιλογές στο 4.51!


Σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς κινείται το κουπόνι της Παρασκευής (20/08) με αναμετρήσεις να διεξάγονται σε όλη την Ευρώπη. Το Betarades.gr σας προτείνει σήμερα μια δυνατή δυάδα προγνωστικών για ταμείο, από παιχνίδια που βρίσκετε με πολλές επιλογές στη netbet. Θα αναλύσουμε ματς της ανώτερης κατηγορίας της Πορτογαλίας, καθώς και του Βελγίου. Ας δούμε τι διαλέξαμε σήμερα!
 
Φαβορί η Μπράγκα
 
Κάνουμε αρχή στις προτάσεις μας με τη Πριμέιρα Λίγκα της Πορτογαλίας, όπου στις 23:15  η Μορεϊρένσε με την Μπράγκα συγκρούονται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.
 
Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι με την Σάντα Κλάρα οι γηπεδούχοι πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας σε 2-2 , με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Είχε προηγηθεί η ήττα τους με 1-2 στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Μπενφίκα. Αγνοούν τη νίκη στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους, με απολογισμό τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες.
 
Μετά την ήττα (2-1) της στο τελικό του Σούπερ Καπ, η Μπράγκα έχασε και πάλι από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αυτή τη φορά στην έδρα της (1-2) για το πρωτάθλημα. Είχε ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη λίγκα, καθώς επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Μαρίτιμο. Έχει καταφέρει να σκοράρει στα έξι τελευταία παιχνίδια της. Ακόμη, έχει ηττηθεί μόλις σε μια απο τις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις της.
 
Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, είναι καλύτερη και πιο ποιοτική ομάδα από την Μορεϊρένσε και μπορούν να τα καταφέρουν, αν παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι. Επιλέγουμε Μπράγκα -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.20.
 
Σκοράρουν στο Βέλγιο
 
Προχωράμε με την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 21:45 για την πέμπτη αγωνιστική του Βελγίου, ανάμεσα στη Στάνταρ Λιέγης και την Οστάνδη.
 
Δυο νίκες στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις τους είναι ο απολογισμός για τους "κόκκινους".  Με πιο πρόσφατη αυτή (0-1) στην έδρα της Μπέιρσχοτ και με ήρωα τον τερματοφύλακα Μποντάρ, που απέκρουσε πέναλτι στο 71' και διατήρησε προβάδισμα για την ομάδα του. Είχε προηγηθεί βαριά εντός έδρας ήττα (2-5) από την Άντβερπ. Έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, καθώς έχει δεχτεί εφτά γκολ σε τέσσερις αγώνες.
 
Περίοδο φόρμας διανύει η Οστάνδη που προέρχεται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, επικράτησε επί της Γκενκ (3-4), της Γάνδης (1-0) και της Σερένγκ (2-3).  Αποτελέσματα που την έφεραν στη κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με την Σεντ Ζιλουάζ. Μεγάλο της ατού είναι η γραμμή κρούσης της, καθώς έχει πετύχει οχτώ γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της.
 
Οι δύο ομάδες έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς προέρχονται από θετικά αποτελέσματα. Σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ περιμένουμε να γίνει ένα "ανοιχτό" παιχνίδι. Θα ποντάρουμε στο Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 2.05.
 
ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.