Ads Top

Αναβάλλεται η αφίξη του Ιτούρμπε στην Ελλάδα!


Ο Χουάν Ιτούρμπε δεν θα έρθει σήμερα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό - Παίρνει παράταση η άφιξη του!

Ο Άρης έχει συμφωνήσει σε όλα για τη σπουδαία μεταγραφή του Χουάν Ιτούρμπε και το μόνο που απομένει είναι να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους κίτρινους.

Ο Παραγουανός εξτρέμ ωστόσο ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη, αλλά τελικά αυτό δεν θα συμβεί προς το παρόν τουλάχιστον.

Ο λόγος είναι πως ο Ιτούρμπε στο τεστ covid που έκανε, βγήκε θετικός, παρά το γεγονός ότι είναι εμβολιασμένος και αυτόματα δεν του επιτράπηκε να ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη, όπου ήταν προγραμματισμένο να αφιχθεί λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Αυτό σημαίνει ότι η μεταγραφή του στους κίτρινους θα καθυστερήσει μερικές μέρες να ολοκληρωθεί λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου, αφού ο Παραγουανός έχει κορωνοϊό, με τον Άρη να κάνει υπομονή μέχρι να επισημοποιήσει τη μεγάλη μεταγραφή.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.