Ads Top

Η πρόταση Παναθηναϊκού σε Χεζόνια!


Αλλαγή σχεδίων για πλέι μέικερ, ποιον θέλει - Τι προσφέρει ο Παναθηναϊκός στον...Σούπερ Μάριο!
Οι Πράσινοι θέλουν να κρατήσουν τον... Σούπερ Μάριο, όμως τα οικονομικά δεδομένα δεν βοηθούν. Ποιο είναι το "κόλπο" για να μείνει πράσινος και η... καραμπόλα με τη μεταγραφή στα γκαρντ.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε μία μεγάλη υπόθεση, που ήταν αυτή του Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά ακόμη έχει ανοιχτά και πολύ σοβαρά θέματα. Οπως είναι αυτό του Μάριο Χεζόνια, τον οποίο και ο τελευταίος φίλος του «τριφυλλιού» θέλει να τον δει του χρόνου στο γεμάτο ΟΑΚΑ. Ο Χεζόνια είναι τρελαμένος με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του, αλλά είναι και επαγγελματίας. Και ως τέτοιος θέλει να πληρωθεί καλά για να συνεχίσει να φοράει τα «πράσινα».

Ο εξάστερος, όμως, δεν έχει ατελείωτη τσέπη. Ως γνωστόν άλλωστε πηγαίνει με έσοδα, έξοδα. Και για τον Κροάτη δεν έχει να δώσει του κόσμου τα χρήματα. Συν τοις άλλοις υπάρχει και το μπάι-άουτ, που πρέπει να δώσει στην Μπαρτσελόνα και κάνει λόγο για 400.000 ευρώ.

Αυτοί, που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, λένε ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο Χεζόνια θα μείνει στον Παναθηναϊκό. Ακόμη και αν τα οικονομικά δεν θα τον ικανοποιούν στο μέγιστο βαθμό.

Θα μπορεί, όμως, να πάρει περισσότερα χρήματα την σεζόν 2022-2023, όταν θα έχουν φτιάξει τα πράγματα γενικότερα και δεν θα υπάρχει και το 400άρι, που είναι να δοθεί τώρα στην Μπαρτσελόνα.

Αν μείνει και ο Κροάτης, ο Παναθηναϊκός θα έχει μία πανίσχυρη περιφέρεια, που θα έχει Νέντοβιτς, Πέρι, Μέικον, Σαντ-Ρος, Παπαπέτρου, Χεζόνια και έναν ακόμη πλέι-μέικερ, που θα αποκτηθεί μόλις φύγει ο Μπρέι. Αυτός ο πλέι-μέικερ δεν θα είναι κάποιο ηχηρό όνομα, καθώς δεν θα φτάνουν τα λεφτά. Θα είναι κάποιος σαν τον Κέντρικ Πέρι. Ενας καλός παίκτης, δηλαδή, που δεν θα κάνει την διαφορά, αλλά θα είναι θετικός αγωγός στην ομάδα. Σαν τον Νέιτ Ουόλτερς, που είχε στην Ούνιξ Καζάν ο Πρίφτης. Ισως να είναι και ο ίδιος ο Νέιτ Ουόλτερς.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.