Ads Top

Μίνος: «Πέντε μεταγραφές ο ΠΑΟΚ - Ευκαιρία στον... τελειωμένο του Γκαρσία!»


Ο τελειωμένος του ΠΑΟΚ του Γκαρσία, θα έχει νέα ευκαιρία στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου - Αποκαλύψεις από τον Γιώργο Μίνο!
Ο Γιώργος Μίνος σε μία απολαυστική συνέντευξη στο sportdog.gr μιλάει για τις μεταγραφές που θα γίνουν, για τους παίκτες που θα αξιοποιηθούν από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και για τα λεφτά που θα ρίξει ο Ιβάν Σαββίδης για να πάρει πάλι το πρωτάθλημα.

Στη συνέντευξή του αναφέρθηκε στην επιλογή τού Ραζβάν Λουτσέσκου από τους Θεσσαλονικείς, στην αποχώρηση του Γκαρσία που είναι μόνο για τους ρομαντικούς, αλλά και στο πώς θα κινηθεί η ομάδα για το ρόστερ της μέσα στο καλοκαίρι.

"Διψασμένος ο Λουτσέσκου - ΠΑΟΚτσιδιλίκι ο Άγγελος - Έτσι πορεύτηκε ο Ολυμπιακός"

"O Λουτσέσκου είναι ένας προπονητής διψασμένος, που με τον Δικέφαλο κατέκτησε νταμπλ και έτσι άνοιξε ο δρόμος για να πάει στη Σαουδική Αραβία. Ξέρει να παίρνει το 100% από τους παίκτες του, άρα και πάλι στόχος με τον Λουτσέσκου είναι το πρωτάθλημα. Είναι άνθρωπος που θα σου αποδώσει στο 100% ως επιλογή και ξέρεις, ως Σαββίδης, ότι η περίπτωσή του δεν είναι πείραμα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Γιώργος Μίνος.

Ποιο είναι το σχόλιό σου για την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία από την ομάδα;

"Το συναίσθημα, το ΠΑΟΚτσιδιλίκι, όπως ο έκανε ο Άγγελος, τη σημερινή εποχή υπάρχει μόνο για τους ρομαντικούς. Αλλά ένας επιχειρηματίας που βάζει λεφτά και θέλει να πετύχει, το συναίσθημα το πηγαίνει περίπατο. Δες τον Ολυμπιακό, αν ο Μαρτίνς δεν έπαιρνε τίτλους, θα ήταν με τον σερ Τάκη η ομάδα. Δεν δουλεύεις με το συναίσθημα, υπάρχει team και πάνω σε αυτό χτίζεις. Ο Ολυμπιακός με αυτό πορεύτηκε".

"Με αυτούς θα πορευτεί ο ΠΑΟΚ - Συνολάκι από τον Λουτσέσκου - Ποτέ ο Πρίγιοβιτς"

Μπορούμε να μιλήσουμε, ενδεικτικά, για τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις από την ομάδα ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου;

"Θεωρώ ότι ο Καντουρί θα μείνει, όπως και ο Μπίσεσβαρ που ορισμένοι λένε ότι είναι χοντρός για ποδοσφαιριστής. Θα τον κάνει συνολάκι ο Λουτσέσκου! Ορισμένοι προπονητές έχουν το κουμπί των παικτών. Θα κάνει 5 μεταγραφές ο ΠΑΟΚ και η εκτίμησή μου είναι ότι υπάρχουν προτάσεις για δύο-τρεις παίκτες και πάνω σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθεί το πλάνο του συλλόγου".

Θα επιστρέψει φέτος ο Πρίγιοβιτς;

"Ποτέ!"

"Ευκαιρία Λουτσέσκου στον τελειωμένο του Γκαρσία - Αυτόν πιστεύει ο Ραζβάν"

Υπάρχει ρεπορτάζ που κάνει λόγο για διπλασιασμό στο συμβόλαιο του Ζίβκοβιτς, ενδεικτικό του πόσο τον πιστεύουν στον Δικέφαλο.

"Παίρνει γύρω στις 450 χιλ. ευρώ, θα τα διπλασιάσει, μαζί με τα μπόνους θα φτάσει κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Δίπλα από την πατρίδα του βρίσκεται, κοντά στην οικογένειά του, μια χαρά είναι. Τον πιστεύουν στον σύλλογο και δείχνει πώς θα δουλέψει ο Λουτσέσκου μαζί του. Τον πιστεύει πολύ όπως και πιστεύει και τον Καγκάβα".

Θα έχει την ευκαιρία του, δηλαδή, στον ΠΑΟΚ ο Ιάπωνας άσος;

"Ο τελειωμένος του ΠΑΟΚ του Γκαρσία, θα έχει νέα ευκαιρία στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου. Έχει στοιχεία, έχει παραστάσεις, δεν μπορεί ξαφνικά να ξέχασε την μπάλα που ήξερε ο Καγκάβα. Ο προπονητής που θα τον περιβάλλει με εμπιστοσύνη και θα ασχοληθεί μαζί του, θα τον κερδίσει. Πιστεύω ότι θα είναι η νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ".

"Τότε θα μπει στη Νέα Τούμπα ο ΠΑΟΚ - Σούζα όλοι με Σαββίδη - Πόσα λεφτά θα ρίξει"

Μπορούμε να πούμε κάτι για τη Νέα Τούμπα;

"Όπως δήλωσε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης το 2022 εκτός απροόπτου θα μπουν φαγάνες στην Τούμπα, οπότε το 2024-25 αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο ο ΠΑΟΚ θα έχει δικό του γήπεδο. Αυτό σημαίνει ότι η περιοχή στην Τούμπα θα αναβαθμιστεί και, φυσικά, θα υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας". 

Να κλείσουμε με τον Σαββίδη και την ενεργοποίηση που φαίνεται να έχει γύρω από την ομάδα, ακόμα και με τη φυσική του παρουσία στη Θεσσαλονίκη. 

"Ποτέ δεν έλειψε, πάντα ήταν παρών, μέσω της νέας τεχνολογίας έβλεπε τα πάντα, μιλούσε για τα πάντα και μάθαινα τα πάντα. Άρα η φυσική παρουσία δεν αλλάζει τίποτα. Απλά όλοι τώρα θα είναι σούζα. Ρίχνει λεφτά για να φτιάξει ομάδα και να πάρει ξανά το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ". 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.