Ads Top

Πέρασε από την Σύρο και «αγκάλιασε» το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!


Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας 3-0 σετ του Φοίνικα Σύρου και πλέον μόνο με αυτοχειρία θα χάσει τον τίτλο της Volley League!
Με μια εμφάνιση να… την πιείς στο ποτήρι, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τεράστια νίκη (3-0) στη Σύρο κόντρα στον διώκτη του Φοίνικα, με την υπόθεση πρωτάθλημα να έχει βαφτεί από τώρα ερυθρόλευκη και να χρειάζεται μόλις τέσσερις βαθμούς σε πέντε αγωνιστικές, για να το κατακτήσει και μαθηματικά!

Οι δύο «μονομάχοι» ξεκίνησα πάρα πολύ δυναμικά το πρώτο σετ και έφτασαν μαζί μέχρι το 13-13. Από εκεί και μετά ο Ολυμπιακός πήρε το πάνω χέρι (14-19) και εκμεταλλευόμενος τα έξι σετ μπολ που είχε, έφτασε εύκολα στο 1-0 (19-25).

Η εντυπωσιακή εμφάνιση των «ερυθρολεύκων» συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ, με την ομάδα του Ανδρεόπουλου να προηγείται από νωρίς (5-10). Όσο και αν προσπάθησε ο Φοίνικας, οι Πειραώτες τα πήγαιναν εξαιρετικά, σε σημείο μέχρι και που ο Ζήσης που αγωνίζεται ως λίμπερο σκόραρε, για το 2-0 (18-25).

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Συριανοί ανέβασαν την απόδοσή τους, βλέποντας ότι τα περιθώρια στένευαν. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός βρήκε τις λύσεις που έψαχνε με τους Έγκλεσκαλς και Μιγιαήλοβιτς, φτάνοντας στην σπουδαία νίκη με 3-0 (19-25).
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.