Ads Top

Μαρτίνς: «Το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ δεν θα έχει καμία σχέση με το προηγούμενο»


Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στη NOVA, ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να είναι προσεκτικοί και να μην παρασυρθούν από το 1-5 του πρώτου γύρου.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ (25/04) για την έκτη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten και ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι το παιχνίδι αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με το 1-5 του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε ότι οι ποδοσφαιριστές του είναι έτοιμοι, ενώ στα πλάνα του για το παιχνίδι με την Ένωση είναι και ο Κένι Λαλά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη NOVA:

Για το αν είναι παγίδα το 1-5 του πρώτου γύρου: "Όχι δεν πρόκειται να συμβεί αυτό γιατί γνωρίζουμε ότι δεν γίνεται να συμβεί εύκολα, γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι αυτό μπορεί να συμβεί μια φορά και γενικότερα τα παιχνίδια μας με την ΑΕΚ είναι συνήθως πολύ ισορροπημένα".

"Αναλύσαμε τα παιχνίδια και είδαμε ότι σε εκείνο το παιχνίδι όλα μας πήγανε καλά, ενώ αντίθετα όταν παίξαμε με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τίποτα δεν μας πήγε καλά. Όταν αναλύεις τα παιχνίδια, βλέπεις ότι πράγματι πήγαμε πολύ καλά εκείνη την ημέρα, αλλά ξέρουμε συνήθως ότι τα πράγματα είναι πολύ ισορροπημένα".

"Ξέρουμε ότι το παιχνίδι δεν θα έχει σχέση με το προηγούμενο, θα είναι ένα ακόμα ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ, γιατί απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο έγινε μια φορά και δε σημαίνει ότι θα συμβαίνει συνέχεια".

Για το αν είναι ευκαιρία η ομάδα να έχει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του ημιτελικού με τον ΠΑΣ: "Η ομάδα σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλά, αν εξαιρέσουμε σε γενικές γραμμές τις απουσίες του Αβραάμ και του Μπα, όλοι οι άλλοι είναι πολύ καλά".

"Είναι μια επιλογή αυτό (να δώσει χρόνο σε παίκτες για να είναι έτοιμοι με τον ΠΑΣ), βλέπουμε όμως παίκτες που επιστρέφουν, ενώ ήταν εκτός δράσης μετά από μεγάλο διάστημα και είναι καλά".

"Ακόμα δεν έχουν παρθεί αποφάσεις για το πως θα κατέβει η ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Έχουμε πολλές επιλογές και είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση".

Για τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του, μεταξύ των οποίων και τον Κένι Λαλά: "Όλοι οι παίκτες, με εξαίρεση τον Αβραάμ και τον Μπα, είναι διαθέσιμοι και αποτελούν επιλογές μας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.