Ads Top

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή Σαββίδη για το καλοκαίρι!


Μεγάλο «μπαμ» με μέσο της Έβερτον - Ποιος είναι, πόσα χρήματα θα χρειαστούν για την μεγάλη μεταγραφή!
Μεταγραφή τύπου Ζίβκοβιτς, ποιος καθαρίζει για τον Ιβάν. Τα χρήματα που χρειάζονται για να έρθει ο άσος της Premier League στην Τούμπα και οι επαφές που ξεκίνησαν.

Έχει αγωνιστεί σε Εβερτον, Σεφιλντ Γιουνάιτεντ, Μίντλεσμπρο, Αμβούργο, Φερεντσβάρος ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ μετράει 47 συμμετοχές κι άλλες 52 στην Τσάμπιονσιπ!

Ο ΠΑΟΚ που προκρίθηκε στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλει να περισώσει με έναν τίτλο μια πολύ περίεργη και προβληματική σεζόν, με αλλαγή προπονητή, στο -24 από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα αλλά κai βγάζοντας την... θηλιά του ffp, ασχολείται και με τον μεταγραφικό προγραμματισμό της νέας περιόδου. Βάζοντας ψηλά ξανά τον πήχη, αν κρίνουμε από τον... Πρεμιερλιγκάτο αμυντικό μέσο που κτυπάει

Η άκρως αξιόπιστη πληροφορία που έφτασε στην στήλη, κατευθείαν από την αγγλική πιάτσα agents, θέλει την οικογένεια Σαββίδη μέσω ανθρώπων της στην πάλαι ποτέ Γιουγκοσλαβία, να ετοιμάζει κτύπημα αλλά ... Αντρίγια Ζίφκοβιτς!

Δηλαδή πάλι... ιτς, εν ενεργεία διεθνή, παίκτη ανάμφισβήτητα από το πάνω ράφι, στην πιο ώριμη ηλικία του (29 χρονών), με παραστάσεις από το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο και που έλειπε από την φετινή ομάδα, σε μια θέση που πονάει και χρειάζεται ποιότητα/κλάση, χαρακτήρα/σταθερότητα.


Για να μην το κουράζω ο ΠΑΟΚ ασχολείται/έχει προχωρήσει την υπόθεση του Μοχάμεντ Μπέσιτς! Μιλάμε για δημιουργικό 6άρι, που ξέρει πολύ μπάλα και θυμίζει στο παιχνίδι του... Γκιγιέρμε!

Μιλάμε για διεθνή με 45 συμμετοχές στην Εθνική Βοσνίας κι από τα αγαπημένα παιδιά του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Έχει αγωνιστεί σε Εβερτον, Σεφιλντ Γιουνάιτεντ, Μίντλεσμπρο, Αμβούργο, Φερεντσβάρος ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ μετράει 47 συμμετοχές κι άλλες 52 στην Τσάμπιονσιπ.

Ο 29χρονος Μπέσιτς, με χρηματιστηριακή αξία πλέον 2 εκατ. ευρώ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Έβερτον (της στοίχισε αγορά 4,8 εκατ. λίρες το 2014), στην οποία είχε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 2,4 εκατ. ευρώ. Στην πιάτσα ακούγεται πως ο ΠΑΟΚ τον συζητάει με ένα ποσό κοντά στο εκατομμύριο ετησίως συν μπόνους.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.