Ads Top

Παναθηναϊκός: Φημολογία για επιστροφή Δώνη!


Έντονη φημολογία για Δώνη - Παναθηναϊκό, η ηχηρή αποχώρηση από το Τριφύλλι με απόφαση Γιάννη Αλαφούζου το καλοκαίρι!
Πολλές και σημαντικές ειδήσεις ακούστηκαν στην εκπομπή του Sportdog.gr «Οι Αδέσποτοι» στον Alpha 9.89.

Ο Γιώργος Δώνης δύσκολα θα καταφέρει να σώσει την παρτίδα στη Σαουδική Αραβία. Η Αλ Ουάχντα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και ο Έλληνας τεχνικός έχει συμβόλαιο, το οποίο θα ανανεωθεί εάν κατάφέρει να κρατήσει την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Πάντως, υπάρχουν θιασώτες του Δώνη σε Παναθηναϊκό και ΜΜΕ που προετοιμάζουν το έδαφος για την επιστροφή του. 

Θα μπορούσε να συνεργαστεί ξανά με τον Αλαφούζο μετά τα όσα συνέβησαν την περσινή σεζόν; Γιατί όχι; Άλλωστε ποτέ κανείς δεν ξέρει τι σκέφτεται ο Αλαφούζος. Αυτό συνέβη άλλωστε και στην επιστροφή Νταμπίζα. Η δε πρόσφατη δήλωση του Δώνη στα Νέα (ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη) πως "είμαστε Παναθηναϊκοί και ο Τάσος (σ.σ. ο γιός του) δεν θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό", ρίχνει ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Ανεξαρτήτως του τι θα γίνει με τον Μπόλονι, για μένα το σίγουρο είναι πως ο Ντρεοσί θα φαγωθεί το καλοκαίρι. Το κλίμα για τον Γάλλο δεν είναι καλό στο Κορωπί, ενώ ακόμα και παίκτες του Παναθηναϊκού τον έχουν βαφτίσει ως "ο κύριος Αόρατος"! Πάντως, στο οργανόγραμμα του Τριφυλλιού θα γίνουν πολλές αλλαγές και δεν πρόκειται να την πληρώσει μόνο ο Μπόλονι (πιθανότατα) και ο Ντρεοσί. Η μπάλα θα πάρει και αρκετούς παίκτες, Έλληνες και ξένους, αρκετοί από τους οποίους αναδείχθηκαν επί Δώνη αλλά έμειναν στάσιμοι. Ο Αλαφούζος έχει πεισθεί από τον Μπόλονι ότι πολλοί από τους τωρινούς ποδοσφαιριστές δεν κάνουν για τον Παναθηναϊκό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.