Ads Top

Πρίντεζης: «Θέλω να παίξω ακόμα μια χρονιά, θα αποφασίσουν οι πρόεδροι»


Την επιθυμία του να αγωνιστεί για ακόμα μία χρονιά με τη φανέλα του Ολυμπαικού εξέφρασε ο Γιώργος Πρίντεζης, αφήνοντας την... τελική απόφαση στους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Ο Γιώργος Πρίντεζης εξέφρασε μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Ζενίτ την επιθυμία του να αγωνιστεί για ακόμα μία χρονιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε ότι αισθάνεται σε θέση να ανταποκριθεί ικανοποιητικά και την επόμενη σεζόν, αλλά και ότι η τελική απόφαση ανήκει στους προέδρους της ομάδας αδερφούς Αγγελόπουλους.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος φόργουορντ υπέγραψε το προηγούμενο καλοκαίρι την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους» για ένα χρόνο. Έτσι το προσεχές καλοκαίρι το τρέχον συμβόλαιο λήγει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Θέλω να παίξω άλλη μια χρονιά. Έχω ταυτιστεί με τον ρόλο που μου έχει δώσει ο προπονητής, προσπαθώ να μένω σε καλή κατάσταση. Μακάρι να μπορέσω και να είμαι ευλογημένος να παίξω άλλη μια χρονιά.

Οφείλεις και έχεις την υποχρέωση να παλεύεις. Στα προηγούμενα παιχνίδια αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Με την εικόνα που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, δεν αξίζαμε να περάσουμε στα playoffs. Πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα γίνεται, να δείξουμε ότι γίνεται μια δουλειά στην προπόνηση. Να κερδίζουμε για τον κόσμο. Παρότι είναι μια δύσκολη χρονιά, ο κόσμος θέλει να βλέπει την ομάδα του να κερδίζει. Κι εμείς πρέπει να το κάνουμε.

Πάντα υπάρχει πίεση, αλλά οφείλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.