Ads Top

Καμαρά: «Δεν έχω κοιμηθεί μετά την ήττα απ' την Άρσεναλ»


Ο Μαντί Καμαρά με δηλώσεις του στη Nova ισχυρίστηκε ότι δεν έχει κοιμηθεί καθόλου μετά από την ήττα του Ολυμπιακού από την Άρσεναλ για το Europa League!
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-1 από την Άρσεναλ για τη φάση των 16 του Europa League.

Ο Μαντί Καμαρά μίλησε στην κάμερα της Nova τονίζοντας ότι δεν έχει κοιμηθεί καθόλου εξαιτίας της απογοήτευσής του για το αποτέλεσμα.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι η ομάδα του είχε ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε βάλει πιο νωρίς γκολ στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμαρά:

Για το ματς με την Άρσεναλ: "Ειλικρινά δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Πίστευα πως είχαμε πολύ περισσότερες ελπίδες να κάνουμε κάτι καλύτερο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει πιο νωρίς γκολ στο παιχνίδι".

Για την απουσία του Μπα: "Είχαμε τουλάχιστον τρεις καλές ευκαιρίες. Να σηκώσουμε κεφάλι από αυτό το μάθημα και να το ξεχάσουμε για να μπορέσουμε να προκριθούμε. Εάν είχαμε εκμεταλλευθεί πιο καλά τις δύο ευκαιρίες δεν θα μιλάγαμε για την απουσία του Ουσεϊνού".

Για την κριτική: "Δεν ασχολούμαι με το τι γράφεται και τι λέγεται. Επικεντρώνομαι στην ομάδα και δεν θέλω να επηρεάζομαι. Πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες. Φέτος δεν θέλουμε να σταματήσουμε σε αυτό το σημείο. Θα κάνουμε τα πάντα στο Λονδίνο για την πρόκριση και για να τα καταφέρουμε".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.