Ads Top

Τέλος ο Μέξας από τον ΠΑΟΚ - Αναλαμβάνει ο Λυκογιάννης!


Ο Έλληνας τεχνικός, επωμίζεται το κακό σερί συνεχόμενων ηττών - Ποια ονόματα παίζουν για την αντικατάστασή του στον πάγκο!


Παρελθόν από την ομάδα μπασκετ τιυ ΠΑΟΚ αποτελεί ο Κώστας Μέξας, ο οποίος μετά την ήττα από την Λάρισα φεύγει από το τιμόνι του Δικεφάλου.

Ο Κώστας Μέξας αποτελεί παρελθόν μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λάρισα και και ο ΠΑΟΚ, προχώρησε άμεσα για την αντικατάσταση του, συμφωνώντας με τον Άρη Λυκογιάννη.


Ο 51χρονος τεχνικός, είναι ελεύθερος μετά την περσινή του επιστροφή στον Κολοσσό Ρόδου και στον ΠΑΟΚ υπάρχουν αρκετοί «γνωστοί» του. Πρώτος και καλύτερος, ο Στάθης Νεραντζάκης, με τον οποίο υπήρξαν άμεσοι συνεργάτες τα προηγούμενα χρόνια, καθώς επίσης και οι Γκρίφιν και Λοβ, με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, έγινε επαφή με τον 51χρονο τεχνικός, ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ και το μόνο που μένει είναι οι ανακοινώσεις. 

Δεδομένου ότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον Άρη (13/12, 16:00), ο Λυκογιάννης αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη, για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.