Ads Top

Καραπαπάς: «Είπες θα νικήσουμε και νικήσαμε!» (pic)


Ο Κώστας Καραπαπάς αποθέωσε τον Πέδρο Μαρτίνς, που δεν σταμάτησε στιγμή να πιστεύει στη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπισε από την αρχή της εβδομάδας.
Ο Ολυμπιακός, παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε, κατάφερε να νικήσει με 1-0 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Superleague, χάρη στο υπέροχο γκολ του Κώστα Φορτούνη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν είχε στη διάθεσή του τους Αχμέντ Χασάν και Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που νόσησαν από κορωνοϊό, αλλά και τον Ματιέ Βαλμπουενά, που τραυματίστηκε και θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 2-3 εβδομάδες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών δεν υπολόγιζε επίσης στους Μπρούμα, Χολέμπας και Βινάγκρε, αλλά παρόλα αυτά είδε την ομάδα του να φτάνει στο πολυπόθητο τρίποντο.

Μια σπουδαία νίκη για τους πρωταθλητές Ελλάδας, με τον Γ’ Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, να αποθεώνει τον Πέδρο Μαρτίνς, που δεν σταμάτησε στιγμή να πιστεύει στη νίκη, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε από την αρχή της εβδομάδας.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.