Ads Top

Χωρίς Μπρούμα με Σίτι ο Ολυμπιακός!


Μάχη να προλάβει τη Μαρσέιγ – Τι γίνεται με Χολέμπας, Βινάγκρε!.
Τα προβλήματα δεν τελειώνουν στον Ολυμπιακό. Σήμερα επιβεβαιώθηκε και τυπικά, πλέον, ότι ο Μπρούμα δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι.



Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει υποστεί μικρή θλάση στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού και αυτό θα τον κρατήσει εκτός για αρκετές ημέρες. Με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να παλεύουν ώστε να τον έχουν έτοιμο για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, καθώς ακόμη και κόντρα στον Αρη, είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του.



Βεβαίως, το μυϊκό πρόβλημα του Μπρούμα δεν είναι το μοναδικό. Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει να μάθει νεότερα για την κατάσταση του Χοσέ Χολέμπας (σ.σ. επίσης τράβηγμα στον δικέφαλο), ο οποίος κάνει διπλές θεραπείες καθημερινά, με σκοπό να είναι τουλάχιστον στην αποστολή. Κάτι που θα αξιολογείται καθημερινά.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ρούμπεν Βινάγκρε, συνεχίζει να παραπονιέται για ενοχλήσεις στον αστράγαλο και για ακόμη μία ημέρα ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα, παλεύοντας και ο ίδιος να μπει σύντομα σε προπονήσεις πλήρους έντασης..



Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι από τους απόντες του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Μαρτίνς δύσκολα θα μπορεί να υπολογίζει άλλους, εκτός κι αν γίνει κάποιο… θαύμα, με έναν εκ των Ελ Αραμπί ή Χασάν και τα νέα τεστ στα οποία θα υποβληθούν βγουν αρνητικά.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι όσοι ποδοσφαιριστές των Ερυθρόλευκων αγωνίστηκαν στο αιώνιο ντέρμπι έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι, είτε προπονήθηκαν είτε ακολούθησαν τα προγράμματά τους.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.