Ads Top

Γκαρσία: «Είχα στόχο να προπονήσω μία μέρα τον ΠΑΟΚ, ήταν αυτό που ήθελα πολύ»


«Όταν έχεις ένα όνειρο, πρέπει να το θέσεις ως στόχο» και ο στόχος του Πάμπλο Γκαρσία ήταν να προπονήσει μία μέρα την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ, εκπληρώνοντας το όνειρό του!


Αφοπλιστικά ειλικρινής, ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε στην UEFA, κάνοντας μια αναδρομή στη ζωή του που τον έφερε στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ.

Όπως παραδέχθηκε προσγειώθηκε στην Ελλάδα, σκεπτόμενος πως πλησιάζει σύντομα η ώρα για να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Όσα αντίκρισε και έζησε, όμως, στις τάξεις του ΠΑΟΚ του «γέννησαν» ξανά τη φλόγα για ποδόσφαιρο.

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που έπαιξα τα περισσότερα παιχνίδια της καριέρας μου σαν παίκτης. Έπαιξα στην Ισπανία και πέρασα και από την Ιταλία. Πέρασα το τελευταίο διάστημα της καριέρας μου στον ΠΑΟΚ. Ας πούμε ότι πλησίαζε η στιγμή να κρεμάσω τα παπούτσια μου. Ήρθα εδώ και συνάντησα το τεχνικό επιτελείο και είδα τους οπαδούς, οι οποίοι μου ξύπνησαν και πάλι την επιθυμία για να παίξω ξανά, αυτό το πάθος που είχε σβήσει μέσα μου. Η επιθυμία να παίξω ξύπνησε ξανά μέσα μου, η θέληση για ανταγωνισμό. Ταυτίστηκα με το σύλλογο και ολοκλήρωσα την καριέρα μου εδώ».

Δουλεύοντας πέντε χρόνια στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, το μεγάλο του όνειρο που είχε γίνει στόχος για εκείνον ήταν να βρεθεί στο τιμόνι της μεγάλης ομάδας: «Όσο δούλευα στην ακαδημία, πάντα είχα στόχο μια μέρα να προπονήσω την ανδρική ομάδα. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ καθώς ήξερα την ομάδα, το επιτελείο, ήταν αυτό που ήθελα πολύ...».

Ο Γκαρσία παραδέχθηκε πως τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του είναι χαρούμενοι στην πόλη, σημειώνοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και θα νιώθουν πάντα ευγνώμονες για τον τρόπο που τους υποδέχθηκαν και τους αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, κάνοντας ειδική μνεία στον κόσμο του Δικεφάλου.

Όπως σημειώνουν οι Θεσσαλονικείς: «Επιβλητικός. Δίχως καν να προσπαθεί. Μεταδοτικός. Δίχως καν να μιλήσει. Ένα βλέμμα του αρκεί. Αυθεντικός. Άρα κι ευθύς. Ενίοτε σε βαθμό παρεξήγησης. Το όνομά του είναι Πάμπλο Γκαρσία. Και αυτή είναι η συνέντευξη του στην UEFA. Αποκλειστικά στο PAOK TV»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.