Ads Top

«Δένει» έξι παίκτες ο Ολυμπιακός!


Κόντρα σε πανδημία, κόντρα σε όλα ο Βαγγέλης Μαρινάκης τους «δένει» στο Λιμάνι!
Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε πολλές και μεγάλες πωλήσεις ποδοσφαιριστών. 



Για να μπορεί να το κάνει αυτό μια ομάδα θα πρέπει να έχει δεμένους τους ποδοσφαιριστές με συμβόλαια. Με αυτό τον τρόπο έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το μέλλον τους και μπορεί να έχει μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις. 

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πολλές φορές ότι δεν αφήνει τέτοιες περιπτώσεις στην τύχη του και φροντίζει να ανοίγει τους κύκλους των συζητήσεων από νωρίς.

Αυτό αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα για κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν εντυπωσιάσει με την παρουσία τους. 

Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η ΠΑΕ αναμένεται κοντά στις πρώτες μέρες του 2021 να ανακοινώσει τις επεκτάσεις στα συμβόλαια έξι ποδοσφαιριστών. 

Ήδη έχουν συμφωνήσει οι Ρούμπεν Σεμέδο, Γιώργος Μασούρας και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ενώ σε πολύ προχωρημένο στάδιο είναι και οι συζητήσεις με τον κοινό ατζέντη των τριών Αφρικανών, Μαντί Καμαρά, Παπέ Αμπού Σισέ και Ουσεϊνού Μπα.

Από τους προαναφερθέντες, με εξαίρεση τον Πορτογάλο στόπερ οι υπόλοιποι είχαν μικρά συμβόλαια, αλλά πλέον οι αποδοχές τους αυξάνονται σημαντικά. Πέραν των επεκτάσεων στα συμβόλαια αυτά, ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση αριστερού μπακ, μιας και ο Χολέμπας είναι 36 και ο Βινάγκρε δανεικός με απλησίαστη οψιόν αγοράς. Ήδη υπάρχουν επαφές τόσο για τον Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε, όσο και για τον Φρέντρικ Μπιόρκαν της Μπόντο Γκλιμτ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.