Ads Top

Νικολακόπουλος: «Από ώρα σε ώρα κλείνει Μπρούμα ο Ολυμπιακός»


Ο Πορτογάλος εξτρέμ μετακομίζει στους νταμπλούχους Ελλάδας.
Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 την πληροφορία πως ο Μπρούμα κλείνει στον Ολυμπιακό από ώρα σε ώρα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» και ρυθμίζονται οι τελικές λεπτομέρειες του deal με την Αϊντχόφεν, που θα είναι για δανεισμό ενός έτους με οψιόν αγοράς.
O ρεπόρτερ του Ολυμπιακού εξήγησε πώς οι Πειραιώτες έφτασαν στην επιλογή του 25χρορνου άσου, μέσα από μια λίστα που περιλάμβανε παίκτες όπως οι Γκάρι, Μπουφάλ, Ελ Γκάζι και Ενκουντού.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επιμονή της Μπενφίκα, που έχει αυξήσει πάνω από τα 10 εκατ. ευρώ την προσφορά της για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Πάντως ο Ολυμπιακός αξιώνει 18 εκατ. ευρώ για τον Πορτογάλο στόπερ και είναι διατεθειμένος να μη χάσει κανέναν από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Τέλος, μίλησε για τα εμπόδια που βάζει η Ρίο Άβε στον Ολυμπιακό για τον Ματέους Ρέις και τις επαφές με δύο εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του αριστερού μπακ: τον Γκισλέν Κόναν της Ρεμς και έναν ακόμη για τον οποίο υπάρχουν επαφές.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.