Ads Top

Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Μπράνταριτς!


Ο Αμπέλ τον θέλει, ο Ρέμπε τον φέρνει στη Τούμπα!
Ο Αμπέλ Φερέιρα θέλει διακαώς τον Φιλίπ Μπράνταριτς στον ΠΑΟΚ, με τον Όλαφ Ρέμπε, να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Κάλιαρι για τον δανεισμό του Κροάτη χαφ με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.
Ο αποκλεισμός από την Κρασνοντάρ, πίκρανε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ καθώς έχασαν μια χρυσή ευκαιρία να βρεθούν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πλέον η προσοχή στρέφεται στο Europa League, αλλά και στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι δύο ήττες από την ρωσική ομάδα έδειξαν πως ο Δικέφαλος χρειάζεται ενίσχυση και μάλιστα άμεση προκειμένου να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του που φέτος θα είναι αυξημένες. Αποφασίσθηκε λοιπόν να αποκτηθεί ένας χαφ με σκοπό να υπάρξουν λύσεις πρώτης γραμμής μέσα στην ομάδα. Η μεγάλη «καψούρα» του Αμπέλ Φερέιρα είναι ο Φιλίπ Μπράνταριτς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός από το περσινό καλοκαίρι είχε υποδείξει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή με την Ριέκα να ζητά ένα μεγάλο ποσό για την μεταγραφή του. Ο τεχνικός του Δικεφάλου ζήτησε και τώρα τον 28χρονο ποδοσφαιριστή με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας να ξεκινά επαφές με την Κάλιαρι. Η Ιταλική ομάδα είναι θετική στο να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή μέχρι το καλοκαίρι του 2021 βάζοντας και μια οψιον αγοράς. Οι τελικές συζητήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα προκειμένου ο Μπράνταριτς να έρθει το συντομότερο στην Τούμπα.

Ο Φιλίπ Μπράνταριτς, δεν είναι ένας απλός κόφτης διακρίνεται κυρίως για τις πολύ έξυπνες τοποθετήσεις του στο χώρο του κέντρου, την ικανότητα να προωθεί το παιχνίδι της ομάδας του. Λόγω του ύψους του (1,86), είναι αρκετά δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, ωστόσο υστερεί δεν φημίζεται για την ταχύτητά του. Ο 28χρονος έχει συμβολή και στο επιθετικό κομμάτι αφού έχει χριστεί σκόρερ 17 φορές. Στην Κροατία τον αποκαλούν ως αντί-Μόντριτς προέκυψε κυρίως από την ηρεμία που δείχνει και ο ίδιος σε συνθήκες πίεσης στον αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.