Ads Top

Ετοιμάζει πρόταση για Λημνιό η Φενερμπαχτσέ!


Η Φενερμπαχτσέ φαίνεται να ετοιμάζει πρόταση για την απόκτησή του από τον «Δικέφαλο»!
Οι φήμες για την Φενέρμπαχτσε και τον Δημήτρη Λημνιό καλά κρατούν.
Άλλωστε, όλο το καλοκαίρι είδαμε ανάλογες ειδήσεις σε ελληνικά και τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Το Sportime γράφει για τον γνωστό στο ελληνικό κοινό, προπονητή της Φενέρ Ερόλ Μπουλούτ που ξέρει καλά την ποδοσφαιρική αγορά στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να έχει στη λίστα του αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ελληνικές ομάδας.

Η γνωστή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Ο Ερόλ Μπουλούτ την ξέρει καλά την ελληνική αγορά, έχει και καλά contacts εδώ. Για αυτό και η Φενέρ σχετίζεται με τόσους παίκτες από την Ελλάδα. Για τον Λιβάγια τα διαβάσατε στο Sportime. Τον Λημνιό από την άλλη, τον έχει σε εκτίμηση ιδιαίτερη γιατί θεωρεί πως μπορεί να παίξει και winger αλλά και φουλ μπακ. Πηγές από την Τουρκία έλεγαν πως η Φενέρ θα μπορούσε να κάνει μια πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ. «Μικρό καλάθι» θα έλεγα εγώ να κρατήσουμε για αυτό».

Όμως, αναφορές στο θέμα έχουν και τουρκικά Μέσα. Η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται να κάνει κρούση στον ΠΑΟΚ για τον Δημήτρη Λήμνιο, όπως ζήτησε ο Ερόλ Μπουλούτ, αναφέρουν σήμερα 3/9 τα τουρκικά ΜΜΕ.

Υποστηρίζουν ότι στα γραφεία της Τούμπας θα φτάσει προσφορά 2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ λέγεται ότι ο ΠΑΟΚ θα ανοίξει την πόρτα της εξόδου μόνο με πρόταση από 4 εκατομμύρια ευρώ και πάνω. Σημειώνεται, ότι ο Ερόλ Μπουλούτ είχε μεγάλη επιτυχία στις μεταγραφές παικτών από την Ελλάδα στην Αλάνιασπορ και, πλέον, θέλει να δει τον Δημήτριο Λήμνιο στην ομάδα του. Τονίζεται, ακόμη, ότι συνεχίζει τις προσπάθειες για να αποκτήσει και τον Μάρκο Λιβάγια.

Να σημειώσουμε ότι πριν από μερικές μέρες ο Τούρκος δημοσιογράφος του TRT, Γιαγκίτς Σουμπουντσούογλου ασχολήθηκε με τον Λημνιό. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος από τη γειτονική χώρα, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν έχει καταθέσει ακόμη πρόταση στον ΠΑΟΚ, ενώ ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ κοστολογείται από τον «Δικέφαλο» στα 4.000.000 ευρώ.
Τόσο κοστολογεί τον παίκτη και το έγκυρο σάιτ για τα μεταγραφικά Transfermarkt. Να σημειώσουμε ότι ο Λημνιός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2021, ενώ μέχρι σήμερα ο ταλαντούχος εξτρέμ έχει 5 συμμετοχές και 1 γκολ με την Εθνική Ελλάδας. Τη σεζόν που μας πέρασε ο 22χρονος παίκτης είχε 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 6 γκολ και 7 ασίστ για την ομάδα του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.