Ads Top

«Άκυρο» στον Ολυμπιακό, υπογράφει στον ΠΑΟΚ!


Ποιος είναι ο ξένος άσος που προτίμησε τη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα; Όλο το παρασκήνιο!
Πρόκειται για… παιδί της Παρτιζάν, πότε έγιναν οι επαφές με Ολυμπιακό.
Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Άντριγια Ζίβκοβιτς που έφτασε σε συμφωνία με τον Δικέφαλο και πλέον αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει. Ο 24χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα πριν λίγες ημέρες και αφού μίλησε με τον Αμπέλ Φερέιρα, αποφάσισε να ντυθεί ξανά στα ασπρόμαυρα. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως πρόκειται για… παιδί της Παρτιζάν!

Γι’ αυτό πιθανότατα ο Ζίβκοβιτς (μαζί με το οικονομικό…) απέρριψε τον Ολυμπιακό και αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ, παρότι είχε επαφές με τους Πειραιώτες. Από το Λιμάνι προσέγγισαν τον Σέρβο εξτρέμ, αφού ψάχνουν παίκτη με αυτά χαρακτηριστικά (παίζει εξτρέμ, οκτάρι και υπό προϋποθέσεις πίσω από τον επιθετικό) αλλά ο ποδοσφαιριστής προτίμησε τον Δικέφαλο.

Από εκεί και πέρα, η μεταγραφή Ζίφκοβιτς φέρνει… ντόμινο εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, υπάρχει η εκτίμηση πως αν αποκτηθεί ο 24χρονος άσος, θα φύγει από τον ΠΑΟΚ μέσα στον Σεπτέμβριο ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, παρά το γεγονός ότι ανανέωσε μόλις πέρυσι το συμβόλαιό του.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.