Ads Top

Παναθηναϊκός: Προτάθηκε ο Γκαέλ Κλισί!


Ο πρώην άσος των Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ προτάθηκε στο «τριφύλλι»!
Στον Παναθηναϊκό προτάθηκε ο Γκαέλ Κλισί. Ο Γάλλος άσος στη σεζόν που τελείωσε έπαιξε με την πρωταθλήτρια Τουρκίας Μπασακσεχίρ, ενώ αυτή τη στιγμή ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Τι κι αν είναι 35 ετών; Η ηλικία είναι ένας απλός αριθμός για τον Γάλλο που έχει «γράψει» πολλά ποδοσφαιρικά χιλιόμετρα στην καριέρα του.
Ξεκίνησε από τις Κάννες, μετακόμισε στην Αγγλία και την Άρσεναλ όπου έγινε ευρύτερα γνωστός, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στη Μάντσεστερ Σίτι, πριν να πάει στην Τουρκία για την Μπασακσεχίρ. Σύμφωνα με το Transfermarkt, στην καριέρα του έχει αγωνιστεί, σε όλες τις διοργανώσεις, σε 580 παιχνίδια, έχει βάλει 8 γκολ και έχει μοιράσει 38 ασίστ. Να θυμίσουμε ότι η κλασική του θέση είναι αριστερό μπακ, αλλά πολλές φορές στις ομάδες του κάλυψε και την απέναντι πλευρά.

Η ποιότητά του και η εμπειρία του είναι αδιαμφισβήτητες. Επίσης, προέρχεται από μια «γεμάτη» σεζόν, καθώς με τους πρωταθλητές Τουρκίας είχε στο πρωτάθλημα 31 συμμετοχές, 2 γκολ και 6 ασίστ. Ποιο είναι το ερωτηματικό για τον Γάλλο άσο; Όπως αναφέρει το newspao.gr, «Η περίπτωσή του είναι λίγο “αλμυρή”, αφού ο Γάλλος συνεχίζει να πραγματοποιεί καλές χρονιές. Ο Τσάβι Ρόκα εξετάζει την περίπτωσή του και αν κρίνει πως μπορεί να προχωρήσει τότε θα εξαντλήσει τα περιθώρια. Φυσικά, ανασταλτικός παράγοντας παίζει η ηλικία του παίκτη, αφού ηλικία και κίνητρο είναι τα βασικά συστατικά που ψάχνει ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.