Ads Top

Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Βρακάς!


Από τον ΠΑΟΚ στην Νάπολι και ξανά στον ΠΑΟΚ - Βρίσκεται ήδη στην Πορταριά μαζί με την αποστολή!
Έμαθε μπάλα στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, πήγε στη Νάπολι και από ό, τι φαίνεται θα επιστρέψει στον «Δικέφαλο». Ο λόγος για τον Γιώργο Βρακά που προπονείται με τον ΠΑΟΚ στην Πορταριά και περιμένει την αποδέσμευσή του από την ιταλική ομάδα.
Ξανά στα «ασπρόμαυρα» θα ντυθεί, λοιπόν, ο γεννημένος στις 28/04/2001, ο οποίος επέστρεψε από την Ιταλία και τη Νάπολι, εκεί όπου αγωνίστηκε στην Primavera για 28 παιχνίδια ενώ κατάφερε να πραγματοποιήσει και εννέα εμφανίσεις με την U19 στο UEFA Youth League. Γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, ο Γιαννιώτης άσος βρίσκεται εκ νέου στο δυναμικό του «Δικεφάλου», ενσωματώθηκε με την αποστολή στο Πήλιο και δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια.


Από τη Νάπολι, το θέμα της αποδέσμευσής του φαντάζει τυπικό, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσουν στα φιλικά παιχνίδια, όπως αναφέρει το sdna.gr. Να θυμίσουμε ότι ο Βρακάς είναι ο δεύτερος νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ΠΑΟΚ σε συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι. Πρώτος ήταν ο Απόστολος Τσουρέλας.

Να σημειώσουμε ότι σε εξέλιξη είναι το πρώτο φιλικό της ομάδας του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ατρόμητο (μέχρι τώρα βρίσκεται στο 0-0). Εν τω μεταξύ, μετά τον Τσούμπα Άκπομ, η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται και για τον Δημήτρη Πέλκα. Άλλωστε, οι τουρκικές ομάδες φαίνεται πως έχουν βρει «φλέβα χρυσού» στην Ελλάδα και στοχεύουν σε ποδοσφαιριστές από τις κορυφαίες ομάδες της Super League.

Μετά το ενδιαφέρον για τον Άγγλο επιθετικό, τα τούρκικα ΜΜΕ, αναφέρουν ότι η Μπεσίκτας, «κοιτάει» ακόμα έναν ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου για τη μεταγραφική της ενίσχυση. Αυτός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «fotomac.com.tr», είναι ο Δημήτρης Πέλκας. Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στους μεταγραφικούς στόχους των «ασπρόμαυρων» της Κωνσταντινούπολης. «Όπως γνωρίζουμε, η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται σοβαρά για την περίπτωση του Δημήτρη Πέλκα. Όσον αφορά τους Τέεμου Πούκι και Μάριο Μάντζουκιτς, υπογραμμίζουν ότι οι ετήσιες απολαβές τους είναι υψηλές και δύσκολα θα προχωρήσει κάποια εκ των δύο περιπτώσεων»

Ο 26χρονος άσος του ΠΑΟΚ σε 27 συμμετοχές φέτος, σε όλες τις διοργανώσεις, είχε 7 γκολ και 3 ασίστ. Σύμφωνα με το έγκυρο Transfermarkt, κοστίζει αυτή τη στιγμή 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο» ισχύει μέχρι το 2021.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.