Ads Top

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League!


Μια εκ των Μπενφίκα, Γάνδη και Ντιναμό Κιέβου θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στις 13:00 η κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας.
Η ώρα της κλήρωσης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ πλησιάζει, με τον ΠΑΟΚ να περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του!
Ο Δικέφαλος, κατάφερε να πάρει την ευρεία νίκη πρόσφατα επί της Μπεσίκτας με 3-1 και σήμερα θα γνωρίζει ποιον θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα, στις 13:00 στη Νιόν της Ελβετίας, ο ΠΑΟΚ περιμένει να μάθει ποια εκ των Μπενφίκα, Γάνδη και Ντιναμό Κιέβου θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Την ίδια ώρα, μπορεί η UEFA να μην έχει ανακοινώσει τους περιορισμούς στις κληρώσεις, ωστόσο θεωρείται σίγουρο πως δεν θα αλλάξει κάτι σε σχέση με όσα γίνονται τα τελευταία χρόνια με τις ομάδες της Ρωσίας και της Ουκρανίας.

Και αυτό διότι τα τελευταία χρόνια η UEFA είχε αποφασίσει να μην κληρώνονται μαζί ομάδες από Ρωσία και Ουκρανία, κάτι που αναμένεται να ισχύει και φέτος, όπου δεν αποκλείεται να το ανακοινώσει λίγες ώρες πριν την κλήρωση.

Το παραπάνω σημαίνει πως ο Δικέφαλος από σήμερα κιόλας, θα μπορεί να ξέρει αυτόματα ακόμα και τον αντίπαλο του στα play off εφόσον καταφέρει να προκριθεί.

Έτσι, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ κληρωθεί για παράδειγμα με την Μπενφίκα στον 3ο προκριματικό, θα κληθεί στα play off να αντιμετωπίσει την Κράσνονταρ.

Σε περίπτωση που η κληρωτίδα φέρει σήμερα στο... δρόμο του Δικεφάλου την Ντιναμό Κιέβου, τότε στα play off, θα κοντράρει το ζευγάρι της Γάνδης.

Τέλος, εάν ο ΠΑΟΚ κληρωθεί σήμερα με την Γάνδη, τότε στη συνέχεια θα αγωνιστεί εναντίον της Ντιναμό Κιέβου.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.