Ads Top

«Διπλό» μεταγραφικό χτύπημα από Ολυμπιακό!


«Κλείνουν» στον Ολυμπιακό οι Άλαν Ροντρίγκες και Μαξ Γκραντέλ - Ανακοινώνεται και ο Μαυρουδής του Παναθηναϊκού!
Αντίστροφα για τον μεγάλο αγώνα με τη Γουλβς στο Europa League μετρούν στον Ολυμπιακό, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν καταστρώνουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν.
Μάλιστα, οι διοικούντες κινούνται για την ενίσχυση της πρώτης ομάδας αλλά και της ακαδημίας, ώστε να μπορέσουν να επανέλθουν με αξιώσεις στη διεκδίκηση των επόμενων στόχων τους τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πρώτα από όλα οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον Άλαν Ροντρίγκες.

Πρόκειται για τον 18χρονο μέσο που άνηκε μέχρι πρότινος στο δυναμικό της Σταντάρ Λιέγης και έρχεται για να δοκιμαστεί, να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια θα μπει στην δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών, ενώ θα περάσει και από το «μικροσκόπιο» του Πέντρο Μαρτίνς.

Βέβαια για εκείνον έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια ο Πιέρ Ισά, ο οποίος γενικά έχει φέρει «διαμαντάκια» τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να προχωρήσουν για την απόκτηση ενός 17χρονου Κύπριου εξτρέμ, χωρίς να έχει διαρρεύσει το όνομά του και λέγεται πως η υπόθεση είναι τελειωμένη. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γνωρίζουμε περισσότερα επί του θέματος.

Τέλος, οι Πειραιώτες προχωρήσουν για την απόκτηση του Παύλου Μαυρουδή, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και είναι 19 ετών μέσος. Ο νεαρός άσος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα περάσει πρώτα από την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Σε ό,τι αφορά την πρώτη ομάδα, φαίνεται πως απομένουν τα τυπικά για την έλευση του Μαξ Γκραντέλ. Ο έμπειρος εξτρέμ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Τουλούζ και να υπογράψει για δύο χρόνια (1+1) και οι απολαβές του θα είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Βέβαια στο Λιμάνι δεν λένε το παραμικρό για την υπόθεση, όπως και για τις υπόλοιπες που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, με βάση τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν σε αρκετές χώρες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.