Ads Top

Μένει οριστικά ο Φερέιρα στον ΠΑΟΚ!


Ο ΠΑΟΚ πήρε οριστική απόφαση, συνεχίζει με Αμπέλ Φερέιρα!
Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο υπήρχαν διάφορες απόψεις, έπεσαν στο… τραπέζι όλα τα δεδομένα, τα θετικά και τα αρνητικά, καταλήγοντας πως τα θετικά είναι περισσότερα, όπως αποκάλυψε σήμερα η έντυπη έκδοση του sportime.
Εκτός των άλλων, ο χρόνος για την έναρξη της επόμενης σεζόν είναι ιδιαίτερα περιορισμένος και πρέπει άμεσα η ομάδα να προχωρήσει στη διαμόρφωση του νέου ρόστερ και τις μεταγραφές και για το λόγο αυτό δεν γινόταν να χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος στο θέμα του προπονητή.

Αν ερχόταν νέος θα έπρεπε να μάθει την ομάδα, να αξιολογήσει το ρόστερ και να κάνει τις δικές του προτάσεις αναφορικά με το τι χρειάζεται ή όχι η ομάδα.

Στον Δικέφαλο είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν τον Αμπέλ Φερέιρα αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό, ενώ άμεσα θα πρέπει να προχωρήσουν στη στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος.

Ήδη έχει υπάρξει συμφωνία με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς ο οποίος αποχώρησε από την Σπάρτα Πράγας και απομένουν μόνο τα τυπικά, προκειμένου να αναλάβει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο γυμναστής Δημήτρης Δανιηλίδης επιστρέφει επίσης  στον Δικέφαλο, όπου ήταν άλλωστε στην ομάδα μέχρι και πριν από δύο χρόνια, κάνοντας πολύ καλή δουλειά, τόσο στην πρώτη ομάδα, όσο και στην Κ20 στο πλευρό του Πάμπλο Γκαρσία. Ο 45χρονος ήταν τα τελευταία χρόνια στο προπονητικό τιμ της Αλ Νασρ, στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Οι «ασπρόμαυροι» προσανατολίζονται σε ένα προπονητικό τιμ, το οποίο θα παραμένει το ίδιο, ακόμη και όταν αλλάζει ο προπονητής. Άλλωστε, αυτή ήταν μία σκέψη η οποία υπήρχε εδώ και χρόνια, χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει στην υλοποίησή του.

Επιπλέον, σημαντικό ρόλο στην παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού έπαιξε η πολύ καλή χημεία που υπάρχει με τον νέο τεχνικό διευθυντή, Όλαφ Ρέμπε. Ο Γερμανός θεωρεί πως ο Αμπέλ Φερέιρα μπορεί να τα καταφέρει, έχοντας παρόμοιες σκέψεις και για αυτό θα προσπαθήσει να εκπληρώσει τις επιθυμίες που θα έχει στις μεταγραφές.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.