Ads Top

Τσορμπατζόγλου: «Όλα δείχνουν πως φεύγουν Μαουρίσιο-Βιεϊρίνια!»


Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μίλησε για τους δύο παίκτες που βρίσκονται στην έξοδο αλλά και τον παίκτη που προβάρει φαβορί για τη μεσαία γραμμή.
Προς διαζύγιο πηγαίνει η σχέση του ΠΑΟΚ με τους Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.
«Όλα δείχνουν πως οδεύουμε σε χωρισμό με Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια. Ο Βραζιλιάνος έχει απορρίψει την πρόταση του ΠΑΟΚ και ψάχνεται για αλλού, ενώ ο Βιεϊρίνια μόνο αν γίνει μια επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα. Δεν έχει υπάρξει όμως κάτι νεότερο εδώ και πολλές μέρες. Θα είναι απώλεια, ειδικά για τα αποδυτήρια και ο ΠΑΟΚ θα χάσει πιο πολλά κατά τη γνώμη μου», τόνισε.

Όσο για την λειψανδρία στη μεσαία γραμμή και πώς θα αντιμετωπιστεί; «Το πρόβλημα ειδικά για τα χαφ είναι τεράστιο στον ΠΑΟΚ. Αν επιχειρήσει να κάνει διπλό στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, δεν του βγαίνουν τα άτομα. Γίνονται προσπάθειες για τον Στέφαν Σβαμπ, που παίζει αμυντικό χαφ και εσωτερικός μέσος. Έχει εντυπωσιακά νούμερα στη Ραπίντ Βιέννης και μένει ελεύθερος. Η περίπτωσή του αρέσει, συζητιέται και μπορεί να υπάρχει κατάληξη τις επόμενες μέρες», ανέφερε.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.