Ads Top

Δεσύλλας: «Στόχος να είναι έτοιμο το PAO TV στα φιλικά προετοιμασίας»


Για το PAO TV, τη δεδομένη συμφωνία με τον Σαβιέ, αλλά και για τον Βιγιαφάνιες μίλησε ο ρεπόρτερ του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, Διονύσης Δεσύλλας.
Για τις εξελίξεις στο θέμα του PAO TV αναφέρθηκε ο Διονύσης Δεσύλλας, τονίζοντας πως θα προχωρήσει ανεξάρτητα από το αν βρει τηλεοπτικό συμβόλαιο ο Παναθηναϊκός.

«Το PAO TV ήταν εδώ και καιρό στις σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας. Θα είναι πιο “ανοιχτό”, κάτι πιο μεγάλο. Έχουν γίνει συζητήσεις για να μεταδίδονται και παιχνίδια από τμήματα του Ερασιτέχνη. Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά ακόμα και να βρει, το PAO TV θα προχωρήσει»,
είπε αρχικά.

Από ‘κει και πέρα, τόνισε ότι «σε περίπτωση που συμφωνήσει με τηλεοπτικό πάροχο, τότε θα μεταδίδει ζωντανά τα παιχνίδια και υπάρχει πιθανότητα να τα μεταδίδει σε επανάληψη το PAO TV. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να είναι έτοιμο στα φιλικά της προετοιμασίας. Υπάρχει κοινή γραμμή ΠΑΕ και Ερασιτέχνη στο συγκεκριμένο θέμα».

Όσον αφορά τον Σαβιέ, ανέφερε ότι «θα έρθει στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες. Η συμφωνία θεωρείται δεδομένη. Ένα από τα στοιχεία που ξεχώρισε ο Ρόκα είναι ότι μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Όλοι οι παίκτες που αποκτήθηκαν, μπορούν να παίξουν σε πάνω από μία θέση. Αυτό κάτι δείχνει».
Για το θέμα του Βιγιαφάνιες ο ρεπόρτερ του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού είπε ότι έχουν συμφωνηθεί τα πάντα και ο Αργεντινός θα υπογράψει συμβόλαιο 3 ετών, ενώ ψάχνει τρόπο να έρθει στην Αθήνα.
Τέλος, για το ραντεβού Αλαφούζου-Μπακογιάννη τόνισε πως «θα γίνει Πέμπτη ή Παρασκευή. Εκεί θα γίνει γνωστή η πρόταση του Δημάρχου Αθηνών».


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.